reklama
mlodam
mama Oleńki
malgosia dzięki za odpowiedz.
wizytę u mojego gina mam za tydzień w czwartek, dopiero wtedy będę się zapisywać, widoć nie ma problemu z terminami.
jak mija Wam wieczorek?
wizytę u mojego gina mam za tydzień w czwartek, dopiero wtedy będę się zapisywać, widoć nie ma problemu z terminami.
jak mija Wam wieczorek?
mucha_nie_siada
Fanka BB :)
susumali, musisz zawiesić igłę na nitce, względnie obrączkę (ale własną, którą nosisz) i trzymać nad brzuchem, jak igła będzie się poruszać wahadowo - wróży dziewczynkę, koliście- chłopca.
mucha_nie_siada
susumali, jeśli masz od lekarza pewność 100% co do płci, to raczej nie ma co dyskutować przez igłę
.
Ale mam i tak cichą nadzieję, że u mnie znowu 'zadziała'
Ale mam i tak cichą nadzieję, że u mnie znowu 'zadziała'
mlodam
mama Oleńki
susumali a sama widziałaś, że być może chłopak? czy gin powiedział? mi w 14 tyg coś przebąknęła, że chłopak ;-) ale czy to nie za wcześnie?
malinowa_
Pełnoetatowa mama :)
Witam brzuchatki :-)
co do tych twardnien.. mi od czasu,do czasu w sumie kilka razy na dzien twardnieje tak brzuszek,bardziej jest to podbrzusze czyli wydaje mi sie macica..ale boli przy tym zadnych nie ma,no i teraz jest to sporadyczne..
a jesli o klucia chodzi to czuje je tez w podbrzuszu z prawej,lewej strony przy siadaniu lub wstawaniu,czasami sa slabsze czasami silniejsze ale do wytrzymania,wyniki dopiero za poltora tygodnia i na wizyte wczesniej nie mam co liczyc mam tylko nadzieje ze wszystko z dzidziulka ok .
No i mi po ostatniej wizycie w szpitalu pani doktor (akurat trafilam na polke) powiedziala,zebym w zadnym wypadku nie barala nospy w razie jakich kolwiek boli,ze tylko paracetamol nic wiecej.
Z ta nitka to moze sobie zrobie,zobaczymy czy sie sprwdzi po USG.;-)
a teraz lece robic gofryyy ..
Milego wieczorku .
co do tych twardnien.. mi od czasu,do czasu w sumie kilka razy na dzien twardnieje tak brzuszek,bardziej jest to podbrzusze czyli wydaje mi sie macica..ale boli przy tym zadnych nie ma,no i teraz jest to sporadyczne..
a jesli o klucia chodzi to czuje je tez w podbrzuszu z prawej,lewej strony przy siadaniu lub wstawaniu,czasami sa slabsze czasami silniejsze ale do wytrzymania,wyniki dopiero za poltora tygodnia i na wizyte wczesniej nie mam co liczyc mam tylko nadzieje ze wszystko z dzidziulka ok .
No i mi po ostatniej wizycie w szpitalu pani doktor (akurat trafilam na polke) powiedziala,zebym w zadnym wypadku nie barala nospy w razie jakich kolwiek boli,ze tylko paracetamol nic wiecej.
Z ta nitka to moze sobie zrobie,zobaczymy czy sie sprwdzi po USG.;-)
a teraz lece robic gofryyy ..

Blackberry
no nie wierze!!!!do czego Wy mnie nie namówicie
u mnie wychodzi, że dziewczynka, z chińskiego dziewczynka, z planowania - przed owu powinna być dziewczynka, a gin mówi, że na 80%proc chłopiec i jeszcze o 2 stówy gotowy był się ze mną założyć
usg połówkowe 4.04, więc zobaczymy co będzie na 100%. Gorzej bo po nocach mi się śni, że gin robi usg i mówi" no to mamy niespodziankę - dziewczynka". Muszę przestać o tym myśleć bo już się oswoiłam z chłopcem i nie chcę się łudzić, że to kobietka
bo znowu będę miała dołka...wariatka.
Od wczoraj mam taki dziwny brzuch, a w nocy coś mi tak śmiesznie bulgotało i za dnia jak się położyłam znów, takie przelewanie tylko dosyć wysoko - nad pępkiem. czy to mój układ trawienny czy ludzik?oto jest pytanie...
Od wczoraj mam taki dziwny brzuch, a w nocy coś mi tak śmiesznie bulgotało i za dnia jak się położyłam znów, takie przelewanie tylko dosyć wysoko - nad pępkiem. czy to mój układ trawienny czy ludzik?oto jest pytanie...
reklama