reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Hejka!

Petunia - z tego co widziałam na zdjęciach jesteś osobą szczupłą. Ja wręcz nie mogę się doczekać wystającego, seksownego brzusia w którym będzie siedziało moje dziecko. W ciąży też można dbać i wyglądać pięknie . Mój Mąż np. cieszy się,że urosła mi pupa,bo może ją teraz klepać i cycusie też mu się bardziej podobają :-D :-D pomyśl sobie,że to tylko okres..zaledwie 9 miesięcy i zamiast zamartwiać się ,że rośnie Ci tu i tam to poczuj się piękna, zadbaj o siebie, kup fajne obcisłe bluzeczki... ja cały czas noszę szpilki :-D:-D a co :-) będzie dobrze :-)
Jutro idę na pobieranie krwi i moczu :-) wreszcie,ale oczywiście odpłatnie! :-(
U mnie dzisiaj piękne słonko,więc życzę Wam miłego i równie słonecznego jak u mnie dzionka :-):-)

reklama
ja też mam usg na początku kwietnia - 5.04. - to będzie 21 tydzień, bo lekarz mówił,żeby było między 20-22 tygodniem. mam nadzieję, że brzdąc dupkę pokaże ;-).

z witamin kupiłam sobie prenatal complex, ale ich nie przyjmuję, bo boję się, że będzie duże dziecko. w pierwszej ciąży przyjmowałam witaminy przez jakiś miesiąc i urodziłam córcię 4,5 kg, uff, więc same rozumiecie.

Witajcie:-)

U mnie piękna pogoda i wzięłam się za mycie okien. Połowa już za mną, a druga połowa jak słońce się przemieści;) ale trochę nad pępkiem mnie rwie, więc może zostawię na jutro...

Dołączam do tych, które mają połówkowe 5.04;) Jeszcze tylko 3 tygodnie, tylko i aż.

a85 czekamy na zdjęcia sukienusi. Ja mam nazwisko, które się nie odmienia i nigdy nawet nie zastanawiałam się co do zmiany końcówki bo to jest niemożliwe...

Zobaczę co tam na innych wątkach i idę coś zjeść:)

Petunia właśnie zapomniałam dopisac, że najlepiej kupowac dopasowane ciążowe rzeczy wtedy się wygląda lepiej. Ja osobiście nie lubię workowatej odzieży. No chyba że tunika fajna ale do tego obowiązkowo legginsy lub rurki.....

Lenka myslisz, ze taki miesiąc brania witamin dał to 4,5 kg......chyba nie. Widocznie taki dobry z ciebie "hodowca". Maluszek ma komfortowe warunki do wzrostu :tak:.

a ja dzisiaj rozleniwiona i humor kiepski może z powodu braku słońca wczoraj i dziś:(:(:(

a ja mam USG połówkowe 29 marca ale kazalio mi przyjść o godz 12 mimo że wole z rana chodzić a położna mówi że takie badanie robi się w południe:confused: wy też macie takie godziny?

Ja mam na 16.40 nie wiem czemu miałoby się to badanie robić tylko w południe.

Kurka, ale mam powera dziś, kolejne okno umyte i balkon wysprzątany. Jeszcze 2 okna huraaa:-D

reklama
Lenka myslisz, ze taki miesiąc brania witamin dał to 4,5 kg......chyba nie. Widocznie taki dobry z ciebie "hodowca". Maluszek ma komfortowe warunki do wzrostu :tak:.

Jeszcze wcinałam na potęgę płatki witaminizowane. Myślę, że ta waga wzięła się z tego, bo w rodzinie dzieci były zazwyczaj ok 3 kg, a i ja i mąż byliśmy nie za duzi. Jak na dziewczynkę to trochę sporo, wszyscy byli zaskoczeni.

Do góry