reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Chyba tak 🙂 ja bym przegapiła krwawienie z odstawienia, ostatnie 4 pigulki były placebo i czasem miałam plamienia z bólem, po skończonym blistrze też i czekam, czekam kiedy się bardziej rozkręci 🤣 a potem gdzieś przeczytałam, że może być takie delikatne albo może go nie być wcale 🙂 z tą wiedzą już się umawiałam do lekarza i w międzyczasie przyszedł okres 🙂
No nic czekam, zobaczymy. Dziś jadę w odwiedziny do kuzynki z dzieciakami. Niech się pobawią trochę 😅 a potem rodzinne wyjście na mecz 🙈🥴 mam nadzieję że przestanie padać 😅

Mój się spisał zrobił kolacje, to nic, że miesiąc będę po nim sprzątać kuchnie, kupił orzeszki...
U mnie akurat jeśli chodzi o kolacje, wymyślne obiady itp. zdecydowanie bryluje mąż 🙈 uwielbia gotować i uwielbia randkować 😂 i wychodzi, że mamy randkę 5 razy w tygodniu a ludzie patrzą na Ciebie jak na patologie 😂 No lubimy czas razem 🙂 dobra kolacja, film, pogaduchy, wspólne kąpiele 🙈 Dzięki temu narazie od 5 lat udaje się utrzymać ogień 😂 mimo rocznego smerfa, który często ma inne plany 😂

Nie było mi dane widzieć i mam nadzieję że nie będzie mi dane. W sumie do wszystkiego idzie się przyzwyczaić. Kiedyś brzydziło mnie wiele rzeczy, w teraz mało co.
Widok to pikuś 😂 Podejrzewam, że to ma trochę podłoże w naturalnym instynkcie...zwierzęta też uciekają jak ktoś z ich gatunku gnije 🙈 to uznam, że jestem jak dzikie zwierzę 😂😂😂

Dziewczyny, testować jeszcze aż apka pokaże peak? Wczoraj pokazała ale dziś owukak jeszcze mocniejszy i nie wiem jak się dalej postępuje 🤷🏼‍♀️
IMG_20230805_095040.jpg

Dziewczyny, testować jeszcze aż apka pokaże peak? Wczoraj pokazała ale dziś owukak jeszcze mocniejszy i nie wiem jak się dalej postępuje 🤷🏼‍♀️
Zobacz załącznik 1554126
Apka pokazuje peak jesli kolejny test ma niższą wartość to wtedy poprzedni wskakuje jako peak. U Ciebie widać że peak już wystąpił. Ja zrobiłabym kolejny ale to ja, bo lubię wiedzieć czy LH spada 😁

reklama
Do góry