Żołna
Fanka BB :)
Na to trzeba mieć mocne nerwyWymiociny to jeszcze pół biedy, najgorsze są gnijące odleżynyPodziwiam ludzi, którym to nie przeszkadza

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na to trzeba mieć mocne nerwyWymiociny to jeszcze pół biedy, najgorsze są gnijące odleżynyPodziwiam ludzi, którym to nie przeszkadza
No nic czekam, zobaczymy. Dziś jadę w odwiedziny do kuzynki z dzieciakami. Niech się pobawią trochęChyba takja bym przegapiła krwawienie z odstawienia, ostatnie 4 pigulki były placebo i czasem miałam plamienia z bólem, po skończonym blistrze też i czekam, czekam kiedy się bardziej rozkręci
a potem gdzieś przeczytałam, że może być takie delikatne albo może go nie być wcale
z tą wiedzą już się umawiałam do lekarza i w międzyczasie przyszedł okres
![]()
U mnie akurat jeśli chodzi o kolacje, wymyślne obiady itp. zdecydowanie bryluje mążMój się spisał zrobił kolacje, to nic, że miesiąc będę po nim sprzątać kuchnie, kupił orzeszki...
Widok to pikuśNie było mi dane widzieć i mam nadzieję że nie będzie mi dane. W sumie do wszystkiego idzie się przyzwyczaić. Kiedyś brzydziło mnie wiele rzeczy, w teraz mało co.
Mnie ogólnie muchy obrzydzająNa obiad krokiety, a obrzydza mnie nawet delikatnie nadgnita cebula i larwy much![]()
Apka pokazuje peak jesli kolejny test ma niższą wartość to wtedy poprzedni wskakuje jako peak. U Ciebie widać że peak już wystąpił. Ja zrobiłabym kolejny ale to ja, bo lubię wiedzieć czy LH spadaDziewczyny, testować jeszcze aż apka pokaże peak? Wczoraj pokazała ale dziś owukak jeszcze mocniejszy i nie wiem jak się dalej postępuje
Zobacz załącznik 1554126
A ja lubię uczucie jak muchy po mnie chodząMnie ogólnie muchy obrzydzają![]()
Czyli lubisz jak coś Cię smyra?A ja lubię uczucie jak muchy po mnie chodząchociaż są one obrzydliwe, nie mówię ze nie
![]()
Taaak i wlasnie smyranie przez muchy jest najfajniejszeCzyli lubisz jak coś Cię smyra?![]()