Bolilol
Fanka BB :)
nie nie, to ja mam jakiś mózg ciążowy bez ciążySpokoJuż myślałam, że jakieś zaćmienie mózgu mam
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie nie, to ja mam jakiś mózg ciążowy bez ciążySpokoJuż myślałam, że jakieś zaćmienie mózgu mam
![]()
U nas tez ciepło, ale tak przyjemnie z wiaterkiemU nas kurki są za 10zl za opakowanie
Ja dzisiaj odpoczywam. Wywaliłam się na leżaku i się opalam. Zobaczymy jak długo wytrzymam w tym upale![]()
no w tej sytuacji to rób te placki ziemniaczane z czym sobie zażyczy, nie masz wyjściaDopiero połowę skosiłam bo trawa trochę wysoka i zapchałam kosiarke więc muszę jej dać odpocząć
Na razie robie obiad. Mąż se wymyślił placki ziemniaczane z sosem kurkowym. Chciałam mu powiedzieć, że wymyśla i jest pojebany, że będę kupować kurki po 25 zł za 200 gram, ale.. płodne na dniach także same rozumiecie. Muszę być MIŁA![]()
u nas jest gorąco i duszno, ale chmury straszne, w ogóle słońca nie widaćU nas tez ciepło, ale tak przyjemnie z wiaterkiem![]()
To u nas 30 stopni i zero wiatru. Skwar.U nas tez ciepło, ale tak przyjemnie z wiaterkiem![]()
No przecież robię, nawet ciuchy mam odpowiednie żeby zrobić nastrójno w tej sytuacji to rób te placki ziemniaczane z czym sobie zażyczy, nie masz wyjścia![]()
Hm... Jakie ciuchy? Po co Ci ciuchy?No przecież robię, nawet ciuchy mam odpowiednie żeby zrobić nastrój![]()
rozumiem, że masz na sobie sam fartuszek?No przecież robię, nawet ciuchy mam odpowiednie żeby zrobić nastrój![]()
Ja też nie cierpię upałów, ale lubię słoneczkoU mnie 22 stopnie i wiatr, ale widziałam prognozy na pl i Europę 30 stopni, dla mnie porażka bo nienawidze upałów.![]()