Avy
Fanka BB :)
Spoko

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spoko
No to byś miała tyle odwagi żeby się po prostu przyznać, a nie zwalać na mnie
Bolilol po nieprzespanej nocy myli fakty. Nie martw się az tak kiszonki na Ciebie nie wpłynęłySpokoJuż myślałam, że jakieś zaćmienie mózgu mam
![]()
Co do kiszonek: kupiłam sok z kapusty. Jeśli do jutra się nie odezwę to znaczy, że mnie to zabiłoBolilol po nieprzespanej nocy myli fakty. Nie martw się az tak kiszonki na Ciebie nie wpłynęły![]()
Coś czuję, że będzie niezłeCo do kiszonek: kupiłam sok z kapusty. Jeśli do jutra się nie odezwę to znaczy, że mnie to zabiło![]()
Dopiero połowę skosiłam bo trawa trochę wysoka i zapchałam kosiarke więc muszę jej dać odpocząć@Brownie1992 jak Twoja trawa? Skoszona?![]()
Kup, a te co blisko Twojego miejsca zamieszkania z chęcią przyjdą analizować jamnikirozumiem.
Ja tak wszystkich wysyłam na USG, bo sama najchętniej bym codziennie chodziła, a najlepiej sobie kupiła swoj prywatny sprzęt![]()
U nas kurki są za 10zl za opakowanieDopiero połowę skosiłam bo trawa trochę wysoka i zapchałam kosiarke więc muszę jej dać odpocząć
Na razie robie obiad. Mąż se wymyślił placki ziemniaczane z sosem kurkowym. Chciałam mu powiedzieć, że wymyśla i jest pojebany, że będę kupować kurki po 25 zł za 200 gram, ale.. płodne na dniach także same rozumiecie. Muszę być MIŁA![]()
Bo to zawsze tak posrane jest, jak człowiek się na coś nastawiano dziwny. Szkoda tylko, że to mam nadzieję mój ostatni cykl naturalnych starań, dlatego tak wróciłam do owulakow i temperatury, na pożegnaniea tu dupa, nic się nie zgadza
![]()