reklama

Sierpniowe mamy 2015

Fioleczka moja kolezanka po 2 godz miala taka jak Ty i jeden lekarz mowil ze ok a drugi prywatny ze cukrzyca i kazal mierzyc glukometrem i wtedy okazalo sie ze skacze jej cukier mocno i ciezko jej mimo diety. Wiec ja bym dmuchala na zimne i sprawdzala glukometrem ;)

reklama
cześć babmbaryły!!!!

Jak to dobrze mieć internet!!!! W tych czasach to bez tego jak prawie bez ręki, chore uzależnienie!!!!!

Poczytałam, doczytałam. Ciesze się, że u Was wszystko tak jak mam być. To tak jak i u mnie, tylko nadal roboty od groma, całe dnie się robi, a końca nie widać. Czas ucieka, w te 3 miesiące chcemy skończyć. Mam nadzieje że sie uda.

Co do porodu ja się nie bałam za pierwszym razem i teraz sie nie boje (choc drugi raz gorszy bo juz zna sie ten bol, ale wszystko jest do przezycia) a po porodzie też zadna filozofia, dacie rade, natura wie co robi.
I nie wkrecac sobie że cos moze byc nie tak, bo wszystko bedzie jak trzeba!!!!

Trzeba sobie kolacje jakąś zrobic!

Ja tez sie nie balam i nie boje. Ja po pierwszym porodzie powiedzialam tak to ja moge rodzic haha.
Ogolnie sa takie w nas emocje ze bol mimo ze jest to my go same zagluszamy myslac ze juz zaraz bedzie dzidzius nam na brzuchu lezal ;)
Ja o niczym innym nie myslalam.. ani o bolu tylko o tym jak wyglada haha ;)
Bedzie dobrze a jak bedzie ciezko czy cos niebtak..to cc zrobia i tyle. Na szczescie jestesmy pod dobra opieka ;)

Wiem, wiem. Tylko im czesciej o tym gadamy tym bardziej realne (i szybsze) sie wydaje. Ja bardziej wole byc w ciazy a potem miec dziecko, o rodzeniu wolalabym zapomniec. Albo niech maz mnie w tym wyreczy :-)

reklama
Anney chyba tak ;) ja po Alexie powiedzialam ze tak poge rodzic.. Po Victorku ze bylo fajnie..a po Emilku juz? Co tak szybko? Szkoda ze to ostatnivraz z lezka w oku haha. I teraz jeszcze osttani juz naprawde ostatnivraz mnie czeka ;)
Mnie szczerze mowiac barziej mecza ostatnie tyg ciazy.. ta niepsrawnosc i bezsennosc w nocy niz sam porod.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry