Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Love, ja byłam świadkiem jak obchodzili sie z tym 26tyg maluszkiem mojej bf, ile te dzieciaki maja siły, to jest nieprawdopodobne. Tak olbrzymia wola życia, walki.... Sa wielkie w tym malusim ciałku. Byłam totalnie powalona ta siła w ich oczach!
Akuku, posciel do wanny i calej woda, chlopakow w pieluchy i miski im postaw, i wszyscy do jednego lozka, przynajmniej bedziesz slyszala co sie dzieje i mozesz zareagowac szybciej.
Beata m w pl ! Wraca w czwartek rano.. czyli pewnie juz bedziemy po ..
Gdyby to byla praca bylby w dpmu za 2 godziny i jakos bysmy sie podzielili robota a tak.. musze wszystko sama ;(
I wlasnie to mnie wkurza ze takie zeczy zawsze wychodza jak juz jestem sama .. gdyby zaczelo sie wczoraj w nocy to nie pozwolilabym chyba m jechac.. kij tam ze bilety przepadna.. wazniejsze zeby mi ktos pomogl. Prawda hest taka ze zadna kolezanka nie przyjedzie pomoc bo sama sie zalapie.. zreszta jedna zapewne juz zarazillismy bo dzis sie widzialysmy..ahh
Smierdzi mi w domu.. nie wiem jak mam sie klasc spac bo chlopcy spia na kanapach w salonie.. chyba zamienie Vikiego na mniejsza kanape..Emila na wieksza i sie poloze z Emilem.. do lozka ich nie biore bo tam ich nie ogarne.
Lunera posciel juz wstawilam do pralki..konczy sie. Materac wypralam jak moglam ..jutro zobacze co dalej. No i chlopcy spia w salone bo jak ja sie poloze na plasko i ktpres zacznie wymiotowa to zanim ja sie rusze... same wiecie.. a na siedzaco bedzie mi latwiej.
Puki co Emil od 2-3 godzin nie wymiotowal a pil dosc sporo..wiwc moze tez szybko przejdzie jak u Alexa.
Viki na placu zabaw juz zle wygladal i mowil ze brzuch boli.. ma cienie pod oczami ale narazie raz tylko wiec nie ejst zle. Oby sie nie pogorszylo za mocno i niech wymiotuja na zmiane a nie razem.
Co z Ola sa jakies wiesci jak dziewczynki ? Czytalam ze ladna waga i ze pomagaja im troszke oddychac. Jakies nowe wiesci ? Trzymam nadal kciuki resztkami sil.
Oby ciebie nie wzielo!!!
Noc bedzie trudna, ale w dzien tez moze pospia bo beda oslabieni.
A domem sie nie martw, jeszcze zdarzysz uprac i wywietrzyc...