reklama

Sierpniowe mamy 2015

Viki chyba nie da sobie pieluchy ubrac. No zobaczymy jak to bedzie.
A chlopcy w dzien nie pospia..tzn jak juz to Emil i jak nie bedzie wymiotowal to sie z nim poloze.. chlopcy najwyzej bajki poogladaja. O tyle dobrze ze w razie czego to grzecznie beda ogladac..
Alex na szczescie juz to przeszedl i pomagal mi wczesniej jak szlam miske wyplukac czy cos. Teraz spi i niech chociaz on sie wyspi ;)

Dobra dziewczynki koniec uzalania sie nad soba..bedzie dobrze. Musi byc ;)

reklama
Lepsza pielucha niz brudne majty, na moich dziala. Zwlaszcza, ze wizja prania po sobie jest dla nich dosc makabryczna. Juz mi zapowiedzieli, ze pieluch bratu nie beda zmieniac, tylko podawac :-)

Akuku - trzymam kciuki za zdrówko :*

Dziewczyny, czy ruchy Waszych maleństw widać już wyraźnie przez brzuch? Bo ja wczoraj widziałam jak stopa po całym brzuch się przesuwala w jedna i druga stronę. Baaardzo się wypuchal i zastanawiałam się czy na tym etapie to ok, czy kie za wcześnie? Nie pamiętam dokładnie jak miałam z córką, ale wydawało mi się ze później. Dzisiaj zaczynam 32 tydzień; )

Jeju ja dopiero włączyłam wątek bo nie miałam kiedy a tu tyle postów i tyle newsow !!!
Szok zaczęło sie !!
Olka gratuluje strasznie z całego serca :) waga dzieciatek super jak na ten tydzień. Mam nadzieje i trzymam kciuki za maluszki i powrót do domu &&& :)

Zuzzi te omdlenia to faktycznie nie ciekawie.. Dobrze ze przynajmniej dałaś rady przewidzieć i usiąść a nie po prostu sie wzięło w sekundzie bo to bardziej przecież niebezpieczne. Uważaj na siebie!!

Borysiatko dziewczyny maja racje. Porozmawiaj, przedstawcie sobie szczerze jakieś za i przeciw. Tak zeby nie było nieporozumień i niepotrzebnych nerwów. Mam nadzieje ze sie dogadacie.. A z tym 18latkiem w domu akurat w TE wakacje to sobie umyślili.. Ja nawet mojej mamy nie chce zapraszać bo mimo ze wiem zeby chciała pomoc to nie wiem jak sie będę czuła nawet psychicznie i nowa sytuacja w domu i jakos to wszystko ogarnąć to nie chce mieć nikogo na głowie.. Wystarczy mi ze malenstwo będę mieć pod opieka :)

Akuku biedactwo! Czemu jak sama zostajesz to ci dzieci chorują i zamiast spokojnie przeczekać i doczekać kilka dni na męża to masz armagedon w domu.. Oby tobie nic nie było.. Mam nadzieje ze w ciagu dnia bedzie lepiej i będziesz mogła choć trochę odetchnąć.. Trzymam kciuki za twoje dzieciaki zeby zdrowialy &&

reklama
Ja może na brzuchu niekoniecznie odróżniam co jest co (chociaż w brzuchu wiem gdzie co ma :-)), ale tak jak mowilam ostatnio, ze nawet mój stwierdził, ze to obcy haha :-) Niby 31tc a już daje niezle popalić, wczoraj wieczorem po godzinie ruchow każdy najmniejszy ruch był bolesny. Ale nigdy nie zastanawiałam się nad tym czy to dobrze czy zle. Moja to ogolnie jest strasznie nerwowa, rzuca się po brzuchu jak bokser i niestety ale mam wrazenie, ze to przez te moje stresy które jej zafundowałam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry