reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Olka gratuluje córeczki :), drugie mogłoby być chłopcem i byłaby fajna parka :)
Jak będziesz po glukozie napisz co i jak, bo mam w piątek - w ogole pierwszy raz.

Blerka i jak? Pojechałaś do szpitala?

Zuzii gratuluje chlopaka :)

Akuku , antybiotyki nie fajnie, ale może w końcu coś mu konkretnie pomoże

Anney powodzenia jutro i pojutrze. Silna jesteś kobieta więc "tanio skóry nie sprzedaż"!

reklama
Dziękuje dziewczyny. Będę walczyć cała sobą, bo walczę za 5osob.
Cokolwiek sie nie wydarzy, zrobię wszystko co mogę.

jak to mówią, daj mi Boże łaskę, bym mogła zaakceptować rzeczy, których zmienić nie mogę.
daj mi Boże sile, bym zmieniała to co zmienić mogę.
i daj mi Boże mądrość, bym mogła odróżnić jedno od drugiego.

Dzięki dziewczyny :-) moja siostra ma 3 chłopców to ja muszę mieć 3 dziewczynki dla rownowagi.

Akuku musi być babka u Ciebie bo wysyp niesamowity.

Anney będzie dobrze. Wszystkie będziemy z Tobą myślami. :-)

Ola no Gratuluję oczywiście:-)

Anney jestem jutro z tobą myślami!!

Ja właśnie wrocilam i na 100%% dziewczynka! Tak się ciesze badanie super wszystko sprawdzil. Mala zdrowa waży rowno 300g i tak jak myslalam mlodsza o tydzień :-) no wszystko sprawdzil i ogladalam ją na takim wielkim tv:-):-) Ale wywalila plaże że nie było wątpliwości. Jutro uzupełnie tabelke.

Olka taa wysyp dla wszystkich a ja na zlosc bede miec chlopa haha.
Choc naprawde baaardzo bym chciala ! Baaardzo!!

Anney kciuki trzymam mocno!

Beata ! Aaa gratuluje !!!

Akuku za ciebie to szczególnie będę trzymać kciuki!
Kurcze teraz nie zasne z tych emocji. . Ale sobie policzyl 250 za polowkowe ale warto. I my spokojniejsi

Beata dziekuje trzymaj mocno ! Ja ti sie jaram jak gwizdek waszym szczesciem ! Tez chce sukienusie kitusie aaa !
Ja naprawde sie zaplacze jak sie okaze ze czwart syn! Co to za sprawiedliwosc ja sie pytam... naprawde ja potrzrbuje corcie dla mojego zdrowia psychicznego !

ja od jutra wracam do swiata zywych po ponad 1,5 tyg przeziebienia stulecenia - nigdy nie bylam taka chora :no:

mam nadzieje, ze jak wiecej bede chodzic etc to moj maluszek sie rozrusza i bede go czula bo tak co cisza po tym jak zmienila strone. od czasu do czasu tylko lekkie stuki puki

reklama
Do góry