reklama

Sierpniowe mamy 2015

Hej

Lucere dzięki za namiary, te warsztaty co są w Trójmieście w najbliższym czasie wychodzi na to, że mam obcykane. Co prawda starszliwie jutro nie chce mi się jechać, ale pewnie się zmotywuję :)

Słuchajcie... Jak wyjdzie na to, że u mnie jednak będzie chłopak, to albo robię podmiankę dzieci, albo będę musiała się tłumaczyć, że jest gender :P Zrobiłyśmy dzisiaj z mamą dzikie zakupy ciuszków w tesco:) między innymi puchową różową kurteczkę w króliczki na 6-9 miesięcy za 31 zł:) Albo letni marynarski zestawik z krótkimi spodenkami z kontrafałdami z tyłu na nogawkach :) No przeurocze. W ogóle super promocje są: 5-pak body za jakieś 28 zł i inne. Teraz już nie ma wyjścia, musi być dziewczyna!

reklama
Moj m jedyne co pije to winko wytrawne na lepsze trawienie ..ale malutko niecale pol lampki :)
Inny alko to tylko okazjonalnie.. byl okres ze co weeknd przyhpdzil do nas znajomy i przynosil po piwku ale mi to nie przeszkadzalo bo jak mowie zadko.. m jak sobie mocniej popije to pozniej bardzo to odchorowuje na szczescie wiec sam nie lubi..

Emis spi w salonie w wozku bo nie chce by budzil m.. niech sie wyspi chlopina bo codziennie nocki a maly glosno oddycha i charczy.. no i kaszle i m nie moze spac bo sie martwi ze sie udusi.

Ja dziewczyny chyba bede odliczac godziny minuty dni hahaha ;)

Bunia wcisnelo mi się lubie to przy twoim poście a to absolutnie nie prawda. :-)

Dopiero wróciliśmy. Uparte te moje dzieci i wstydliwe. Ale jedną dziewczynke mamy na 100%. Waży 360g i jest zdrowa tylko jedna nerka jest za duza i trzeba to kontrolować. Drugi bobas 320g ale tak się wierci, że z 10 podejść robila lekarka i nie dało się zajrzeć między nogi ale powiedziała, że jak tak ewidentnie nie widać to ona by obstawiala dziewczynke.

Akuku współczuję choroby małego bo najgorzej jak dzieci choruja . Zdrowka życzę.

Lucalew to dobrze, że badania ok.

A jutro na glukozę rano i już mi niedobrze na sama myśl :-D

Aa nie mowilam wam jak sie wzruszam! Dzis wzruszylo mnie to ze kupowalam syrop na kaszel dla Emilka ? Hahahah prawiw sie poplakalam w sklepie ! Ej no wariuje chyba !

Na reszcie poznałam płeć! I okazało się, że intuicja mnie myliła i będzie chłopak! [emoji12] Od jutra zakupowy szał!
Olka u mnie tak samo jedna nerka jest trochę powiększona. Dr mówił żeby się nie martwić bo może się to unormować w ciąży albo po porodzie. Generalnie nerki pracują więc jest ok. Mamy powtórzyć usg 3d za 10 tygodni.
Wrzuciłam fotki 3d w wątku o usg.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry