reklama

Sierpniowe mamy 2015

Zadzwonilam o termin usg i jest !!!! 31.03 o 10.40 :D
Tzn chcieli na 9 rano ale nie ma opcji! Musze dxieci do szkoly zawiezc a m z nocki o 10 wraca... sama z emilkiem nie pojde.. yy

Noo ale jest dwa tygodnie @ dlygie dwa tygodnie czekania...

Emil ledwo zyje :( wstal o 15 i juz mi na rekach spi :( biedak moj.. dobrze ze chociaz troche obiadku zjadl!

reklama
Kruszka ja tak sobie obiecuję, że kupię, a jak już jestem w supermarkecie to zawsze jest jakiś powód, dla jakiego nie biorę żadnego - to brak czasu, to brak pokrowców, to cena, brzydki kolor albo nie pamiętam :/

Akuku bidulek ten Twój synek! Trzymam kciuki żeby wszystko szybko minęło!
No i to usg za dwa tygodnie! Bliżej niż dalej! :)

A ja już jutro mam wizytę...cieszę się jak dziecko! Mam nadzieję, że jutro nie będę zła jak osa :D tylko jak ugryźć tego ginekologa, żeby zdradził mi płeć...już ostatnio widział, ale nie chciał powiedzieć, co jak się sytuacja powtórzy? :(

Lucalew gratuluje dobrych wyników :) ja za półtora tyg mam wizytę i tez będę robić Eh ile my sie stresu o te cukry najemy ..
Akuku super wiadomość :) dwa tyg to zleci szybciuteńko .. Ja mam 3go to dwa i pol tyg Eh gdybym teraz sobie nie umówiła co byłam to bym czekała i czekała :/

Fioleczka dokładnie cie z tym alkoholem rozumiem, przeżywam dokładnie to samo.. Mowię, proszę, krzyczę, obrażam sie ale to nic nie daje.. Czarna D.. I tyle :/

Współczuję wam tych problemów z alkoholem u waszych facetów:-( duże dzieci, żeby choć na czas ciazy się troche opanowali. Tym bardziej że was to stresuje i groźby-prośby nie pomagają. .faceci.

Och a myślałam, że tylko mój m taki niereformowalny...u mnie to nie problem np codziennego piwka, bo w tygodniu M nie pije, ale kiedy przyjdzie weekend...jest masakra. Zawsze musi się spić tak, że następnego dnia jest bezużyteczny. I choć umawia się ze mną, że się nie schleje, bo np jedziemy do większego miasta, to przychodzi wieczór i wszystkie obietnice idą się ....., bo M jest w swoim alkoholowym żywiole i wtedy nic już się nie liczy, a tym bardziej obietnice mi dane... ech :(

reklama
ja dzis lepiej sie czuje, dziekuje kochana :*
nei mam stanow omdleniowych, jedynie mega nerwa ;) haha
mus
ze sobei paznokcie wypilowac i pomalowac, dopiero wrocilam do domu po clym dniu bieganiny i ide sie zdrzemnac, zeby ten moj okruszek tez sie zrelaksowal.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry