Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Olka kciuki za wizyte. Oby udalo sie podpatrzec co tam maluchy miedzy nogami maja.
U nas tez za zebami jazda byla. Jeszcze brakuje 5 tek cos wyjsc nie moga. Teraz jak w lutym bylam w pl to mala po nocach dawala czadu przez te piatki ale dalej nic nie widac.
Kasietta - co do warsztatów to zobacz jeszcze może są u ciebie w okolicy
Świadoma mama
Mama wie
Mama pyta
Moda na brzuszek
To ja dołączam do zabkujacych.. Idą córci czwórki - juz 3 na wierzchu ale kiepsko to znosi - od 3 dni biegunka i mega marudna i osłabiona i stany podgoraczkowe..
Ancikowa współczuję, mam to już od pół roku. Wypadł mi w garażu na betonowa podłogę. Ani zareklamować teraz go nie mogę, bo wszystko zwala na jego poobijanie. Niestety dopiero po fakcie kupiłam gumowe etui, dzięki temu nie jest już taki śliski.
Biedne dzieciaki z tymi zębami :-/
Akuku daj znać co lekarz powiedział (dot.Emilka)
Lucalew i jak tam po badaniach?
Anney każde usg jak błogosławieństwo tam u was
Olka czekamy na informacjeeeeee ))
Mnie od kilku dni męczy ból więzadła obłego, na szczęście nie non stop, ale się nasiliło w tym trymestrze
Lilija wyniki sa dla Pani diabetolog i sa super jupi. Ciesze sie strasznie.
Natomiast robilam dodatkowo do poradni immunologicznej bo mam wizyte w czwartek i wynik ddmerow powyzej normy 604, norma 500. Nie wiem co lekarka zadecyduje czy dalej zastrzyki heparyny czy odstawic.