reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Polecam Barcelonę. W kwietniu powinno być już ładnie. Ja byłam zachwycona!
To też zależy jaki macie budżet. Jak większy to New York albo Dominikana np [emoji16] Sporo tego. Ja osobiście marzę o Chorwacji. Znajomi narobili pięknych zdjęć i się zakochałam!
My podróż poślubną spędziliśmy na Fuertaventura i szczerze powiedziawszy 2 tygodnie tam to za dużo bo nie ma dość atrakcji. Ale na tydzień polecam bo ładnie i niedrogo.

Padam na pysk.

w południe odebrałam klucze od naszego nowego domu. Oj będe miała co robić przez najbliższy czas. Zaczynam od jutra. Na dzień dobry na zakupy. A jak Jocha pójdzie do przedszkola zaczynam się zabierać za robotę.
Zrywanie tapet na dzień dobry. I malowanie salon i jadalni!!!

Teraz będę rzadziej pisać ale obiecuje być na bieżąco.

Ide w komono choć ze zmęczenia nawet mi się spać nie chce.

Hej kochane, korzystając wczoraj z pieknej pogody popołudnie spędzilismy na podwórku. Dookoła domu mamy ponad 100 letni hektarowy park, wczesneij nikt o niego nie dbał ale ja postanowiłam chcoiaż trochę tam ogarnąć. I tak od 14 do 19 grabiliśmy itp. Mam w parku też wydzielona dzialęczkę na warzywa, zamówilismy na all foliak i będę ogrodnikiem pełna parą:D Chcemy jeszcze z M jakis pawilon kupić, :) Jeszcze duzo pracy nas tam czeka, ale jak przypomne sobie jak to wygladalo rok temu a jak teraz... to nie ma poroównania. Dziś po obiedzie też idę tam popracować, bo z rana jeszcze zimno.
Dziś zacmeinie słońca!

Cześć mamusie :-). Aneczka my mamy 25 kwietnia kościelny,bo od roku już jesteśmy małżeństwem cywilnym heh. Robimy przyjęcie nie duże :-) byliśmy w poniedziałek na poradni i jestem zachwycona prowadząca, cudowna babka, przez dwie godziny ani na moment nie odplynelam myślami, super ciekawie opowiadała. Na podróż z poslubionym pojechalabym do Paryża jeśli chcecie pochodzić,pozwiedzać, cudowne miejsce w którym zakochasz sie na zabuj! Jeśli chcecie odpocząć polecam nasze polskie mazury, my z mż kochamy naturę i wśród niej najlepiej odpoczywamy.
Zuzzi z tym lozyskiem tak jest, ale super że czujesz wczesniej :-).

reklama
Dzien dobry:-)

Borysiatko ale fajnie i czasem nie wiele trzeba zeby cos fajnego zrobic. Jak bedziesz miala hamak to ja juz sie zapisuje na odwiedziny do Ciebie i miodek :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry