reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Gratulacje Anma14 oby i u mnie to wyszlo ze testy sie nie mylily

Załączniki

• 1418145884821.jpg
    1418145884821.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 84
  • 1418145912195.jpg
    1418145912195.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Anma14 gratuluję serdecznie!
magdus ja w tym roku zgubiłam 15kg, ale do wagi idealnej jeszcze 10 by się przydało. Po ciąży pewnie wrócę do punktu wyjścia, ale co tam:-D

Anma14 no pięknie gratuluje betki :-)

starajaca25 to pierwsze zdjęcie to też test ciążowy?? nigdy takiego nie widziałam :-D

mama_jiz co tam można się poświęcić dla wyższego celu:-D:-D

a założyłam nowy wątek z wizytami u gin i zdjęciami szkrabów co by nam się nie zaplątały te najważniejsze wiadomości

Ostatnia edycja:
Jak urodzimy szybko nam zleci a teraz zdrowie Maleństwa najważniejsze:))
Beta mi wskazuje na 4-5 tydzień a z obliczeń mych na 3, jak myślicie co mówi prawdę? :p

Mama ja tez juz zgubilam ok. 14 po poronieniu, chcialam wiecej no ale bejbi wazniejsze :D w sierpniu od nowa walka :D
Anma Mysle ze to bardziej koncowka 4 tyg :) ja 240 mialam w 3 chyba dniu 4 tyg :)

Dziewczyny moim największym i chyba jedynym objawem jest stały głód.... jem normalnie posiłek a po godzinie jestem tak głodna że o niczym innym nie myślę... nawet nie wiecie jakie to jest wkurzające uczucie, cały czas myślę o jedzeniu...i to ssanie w żołądku praktycznie co chwile jakbym była na tygodniowej głodówce... i nie mogę już zjeść tego co jadłam ostatnio bo to musi być zupełnie coś innego... ludzie ja zwariuję!!:) wyżera ten mój mały bąbel wszystko ze mnie!:-)

Pozdrowienia dla nowych Mamusiek!

A przeczucia mam na chłopaka, ale zanim zaszłam w ciążę chciałam oczywiście dziewczynkę. Z tego kalendarza chińskiego też dziewczynka wychodzi.

Aga Z widocznie organizm potrzebuje posiłków:) Na zdrowie niech Wam pójdzie:)! ja z kolei w ogóle smak straciłam, jem 5 posiłków bo trzeba, ale bez żadnej przyjemności:(

reklama
Witajcie :) Pierwszą wizytę mam 19.12. Wiem, że to za wcześnie, ale kolejny termin był po nowym roku a ja nie chcę czekać. W pierwszej ciązy na wizycie byłam w 7tc i serduszko było już widać. Teraz nie nastawiam się na to, że zobaczę serduszko, ale mam nadzieję, że wszystko jest ok :)

Do góry