reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Gratuluje wizyt !!!!!
Super Loveboiled ze zostajesz z nami ;*!!
A ja glupia idiotka wrocikam z biblioteki z 10 ksiazkami, tak - DZIESIECIOMA . Zorientowalam sie jakie to cholernie ciexkie dopiero jak wyszlam. Teraz szybko obiad i klade sie, mam nadzieje ze dzidziolowi nie zaszkodzilam :/ brzucha dalej nie mam - zaginal w akcji. Flak miekki i tyle ech. Na zawal zejde do 2ego lutego chyba

reklama
lilija - duzo dziewczyn robi tak że chodzi i prywatnie i panstwowo. Na nfz dobrze jest robic chociazby badania krwi itp, bo to tez sporo płacenia odpada. Ja w pierwszej ciąży chodziłam tylko na nfz, jakby sie cos działo to bym szła pilnie prywatnie, bylismy tylko na usg na poczatku ciazy i na połówkowym 4d prywatnie. Na nfz własnie robia 3 usg - w ok 12 tyg, 20 tyg i ok 36 tyg.
Co do położnej to ja chodzac panstwowo zawsze mialam najpierw rozmowe i podstawowe badania z nią, a potem lekarz.
Nie pisze jak jest w tej ciazy bo troche pogmatwana sprawa bo w 11 tyg wyjechalam za granice i tutaj poszukuje intensywnie mozliwosci prowadzenia ciazy :)

A co rozumiesz przez badania prenatalne?

Co do brzucha to ja tez nie mam i wcale nei wygladam jak w ciąży. Ale w pierwszej tez tak bylo że jeszcze w 6 mies niektorzy byli zaskoczeni ze jestem w ciąży...

loveboiled no ja myślę że zostajesz ;-);-)
lilija bo my tu piszemy a nie śpimy kochana :-D
kopfer wiem co czujesz ja też teraz wszystko na nie... bardzo to uciążliwe bo sama nie wiem co bym mogła zjeść.. Super że z dzidzią ok to kiedy nast. wizytka??
magdus92 nie wystarczyły by Ci dwie?? :-D a co czytasz ciekawego?

ej ja mam! Tzn po jednej stronie jak chodzę to od czasu do czasu boli mnie - uczucie jakby kość...

(ps. gdzie się umieszcza linki do suwaczków??)

Loveboilrd a z pierwszego usg jaki termin porodu byl ?

Sory dziś czasu brak

Beara pytalas ilr mi zostało do zrobienia ...duzo :/ dwupietrowy tort..a jeszcze nawet nie nam oblozonych kremami.. potem tynkowanie i dekoracja..a to najdluzszy etap..
Alr chyba nie bedzie zle... dolna czesc tortu w stylu lodowcowym...gorne pietro dżungla... chcialam zrobic wodospad z dzungli na dol i jakby zamarzalo na dolr.. alr nie wiem jak zrobic ten efekt. Hmm bedr cos myslec w nocy

Akuku chodzi ci o moja pierwsze ciaze? Bo w tej to pierwsze usg. A w ciazy ze synkiem wedlug usg 9 maj a wedlug om 13 maj. Wiec 4 dni roznicy a teraz 5. A urodzil sie 17 ego :D

Lveboiled nie wiem czemu myslalam zr mialas juz usg heh.
Nie przywiazuj sie tak do tej daty. Ja w poprzedniej ciazy z ostatniej miesieczki mialam 17.01 z usg inaczej alr nie pamietam..sprawdzr jak nie zapomne.
A urodził sie 7.01 :)

reklama
Magdus ogladalam taki serial Rodzina Borgiow i bardzo fajny a książki są zawsze o niebo lepsze

Akuku to faktycznie full roboty.. to co ty tutaj robisz?? Heh żartuje;-)
Zrób później zdjęcie i pochwal się

Do góry