Mona no ja wlasnie nie chce sie wycofac. W sumie od wczoraj jest calkiem ok i nie ma placzu chciaz o nim wspomina. Gorzej pewnie bedzie z odebraniem jej go na spanie[emoji16] zastanawiam sie tez nad jakas nagroda. Jak sie w dzien juz calkiem odzywczaji to ja pochwale i powiem ze idziemy jej cos kupic i moze sobie wybrac co. Moze jak bedzie o tym pamietala to wtedy z nocami tez ja przekupie[emoji1]
reklama
cinamona moim zdaniem warto pojsc do sklepu, okreslic sobie budzet i porozmawiac z mala
moze jakas nowa przytulanke ktora zastapilaby smoka w nocy
albo jakis zestaw talerzyk sztucce z ulubionym motywem z bajki? Ja tak niedawno namowilam Zu zeby dala sobie wyleczyc zabki u dentystki poniewaz pierwsza wizyta byla nieudana, mala wcale nie chciala otworzyc buzi, nawet nie dala sie zbadac. zaczelismy z m z nia rozmawiac ze trzeba je leczyc bo beda robaki, a ze juz ja bolal jeden z nich to wiedziala ze to noc przyjemnego no i jak pani dentystka zrobi wszystko co trzeba to dostanie nagrode. Wiadomo ze nie kupuje jej non stop i nie wszystko nie chce jej rozpuscic. Zu lubi puzzle i kolorowanki wiec wybrala sobie puzzle a kolorowanki dostala od dentystki
i teraz jak sie cos dzieje od razu chce isc do pani doktor
Akuku
Fanka BB :)
Cinamona mój Alex był smoczkow- probowalam go oduczyć na rozne sposoby - odcinając smoczka po kawałku- to się rozplakal ze się zepsol i prosil o drugi
hehe.później ze ptaszek zabral dla małych ptaszków- to wolal be ptaski! be! na wszystkie jakie widział na dworzu- a i tak z jakiegoś powodu dostal spowrotem(już nie pamiteam ale to było tego samego dnia- na noc chyba)
no i ostatnia proba była udana..poszliśmy do sklepu i powiedzieliśmy by sobie wybral co chce dostać od króliczka- wybral smieciar...caly tydzień mowilismy mu ze krolik przyniesie smieciare jak on odda lulka..i mowil ze odda (on miał ponad 2,5 roku ale on tylko zasypial z lulkiem, w nocy nie szukal a w dzień nie uzywal) no pewnego dnia mówimy ze musi wyzucic wszystkie lulki do ogrodu żeby krolik mogl zabrać i poszliśmy szukac prezentu do domu- jak znalazł otworzyliśmy drzwi- pokazaliśmy ze smoczkow nie ma..nie plakal, nie marudzil.
Wieczorem jak szedł spac powiedział: ni ma lulka, mam ato (auto). poszedł ladnie spac i już więcej nie prosil
no i ostatnia proba była udana..poszliśmy do sklepu i powiedzieliśmy by sobie wybral co chce dostać od króliczka- wybral smieciar...caly tydzień mowilismy mu ze krolik przyniesie smieciare jak on odda lulka..i mowil ze odda (on miał ponad 2,5 roku ale on tylko zasypial z lulkiem, w nocy nie szukal a w dzień nie uzywal) no pewnego dnia mówimy ze musi wyzucic wszystkie lulki do ogrodu żeby krolik mogl zabrać i poszliśmy szukac prezentu do domu- jak znalazł otworzyliśmy drzwi- pokazaliśmy ze smoczkow nie ma..nie plakal, nie marudzil.
Wieczorem jak szedł spac powiedział: ni ma lulka, mam ato (auto). poszedł ladnie spac i już więcej nie prosil
Olka87
To źle jak się skraca. Moja miała 23mm i jak na ten etap ciąży to bardzo mało. Z tego względu, że grozi mi poronienie a później porod przedwczesny muszę mieć ta szyjke pod kontrola.
Bardzo bolalam nad tym, że moja córka nie chciała smoczka. Jej smoczkiem był cyc. Ale może to dobrze bo jedną rzecz mniej do odzwyczajania .
Bardzo bolalam nad tym, że moja córka nie chciała smoczka. Jej smoczkiem był cyc. Ale może to dobrze bo jedną rzecz mniej do odzwyczajania .

Jej, dziewczyny tyle produkujecie że już nie pamiętam co której chciałam napisać, ale myśle o każdej z was ciepło :-)
My od tygodnia nie mamy dudusia. Młody głownie do spania brał, czasem jakimś trafem w ciągu dnia znalazł i ciamkał ale rzadko, no i teraz ma okropny katar i nie mógł smoka ciągnąć przez zatkany nos, to mu zabrałam i zasnął, troche w nocy potem szukał, ale dał się uspokoić. Na drugi dzień powiedziałam, ze się zgubił i nie ma - przyjął to z pokorą, aż się sama dziwiłam. No i tak już zostało, a mi kamień spadł z serca... zostało jeszcze porzucenie pieluch i będę szczęśliwa
My od tygodnia nie mamy dudusia. Młody głownie do spania brał, czasem jakimś trafem w ciągu dnia znalazł i ciamkał ale rzadko, no i teraz ma okropny katar i nie mógł smoka ciągnąć przez zatkany nos, to mu zabrałam i zasnął, troche w nocy potem szukał, ale dał się uspokoić. Na drugi dzień powiedziałam, ze się zgubił i nie ma - przyjął to z pokorą, aż się sama dziwiłam. No i tak już zostało, a mi kamień spadł z serca... zostało jeszcze porzucenie pieluch i będę szczęśliwa
anney
[video=youtube;F2y1_WmrRH8]https://www.youtube.com/watch?v=F2y1_WmrRH8&feature=youtu.be[/video]
a prosze, tu maly pociag akuku
sorry za zdjecie, ale pierwsze pod reka mialam
Anney Ty jeszcze nie zauwazylas ze ja ciemna masa ?? mozg się w tkanke tluszaczowa zamienil
Weszlam na stronke ale tylko zdjęcia lub filmiki mogę wgrac...a ja mam plik![]()
a prosze, tu maly pociag akuku
sorry za zdjecie, ale pierwsze pod reka mialam
anney
sprawdz pod spojeniem lonowym. tam czesto uciekaja sobie.anney o udało Ci siędzięki
a ja probowalam posluchac serduszka i nie znalazłam.. ale pewnie dziubek poszedł spac i gdzies się schowal miedzy jelitahehe
lucalew
Dziewczyny no nie moge ale sie usmialam przy smoczkowych historiach. Moj brat mlodszemu synkowi bo starszy byl wychowany bez smoczka powiedzial ze krowa zjadla tita i on tez dlugo chodzil i co widzial krowe to mowil nie dobra crowa tita zjadla :-)
Akuku super sprawa tak sobie posluchac. Juz pisalam ja sie bije z myslami i porfelem bo krucho u nas z kasa i sie mocno zastanawiam nad zakupem. Z drugiej strony bylabym spokojniejsza ahhh
Akuku super sprawa tak sobie posluchac. Juz pisalam ja sie bije z myslami i porfelem bo krucho u nas z kasa i sie mocno zastanawiam nad zakupem. Z drugiej strony bylabym spokojniejsza ahhh
reklama
Akuku
Anney na szukalam wszedzie. ..dzis juz szukac nie bede bo emis co chwile placze..katar ma i musiwlam mu eciagac przed chwila..zaraz sie poloze do niego i moze pospie chwile .choc szczerze zastanawiwm sie by sie wogle nie chlasc .. on placze co 10 minut a ja bede tylko bardziej nerwowa i noeprzytomna ; (
Lacalew wiem..tez sie zastanawialam nad zakupem.. wszystko rozbija sie o kase niestety..
Lacalew wiem..tez sie zastanawialam nad zakupem.. wszystko rozbija sie o kase niestety..