reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Hej dziewczyny.

Przede wszystkim dziękuję bardzoooo za kciuki. Wizyta bardzo udana. Male zdrowe a my szczescilwi.
Spioszek straszny po rodzicach hehehe wiec niestety nie dalo rady poznac kto dokladnie mieszka. Termin z usg przesunal sie o jeden dzien na 12 sierpnia :-) Wynik i omowienie testu pappa mam 12 lutego. Lekarz polecil mi na niestresowanie sie kupic ksiazke Pierwszy rok zycia dziecka i sie posluchalam i zakupilam :-) Dostalismy zdjecia maluszka do albumu rodzinnego i dodatkowo filmik. Zdjecia wrzuce w odpowiednim miejscu. Jestem mega szczesliwa :-)

Lakara wyrazy wspolczucia :-(

Ulkan gratuluje dziewczynki :-) fajnie ze juz wiesz.

Kciuki caly czas mocno zacisniete za dzis wizytujace!

Cześć dziewczyny!

Czytam Was na bieżąco, ale jak chciałabym coś napisać, to już w innym temacie jesteście :p

Dołączam do grona dzisiejszych, wizytujących, idę na 17. Mąż niestety do Holandii na 2 miesiące wyjechał, więc idę z mamą:) Ma być usg genetyczne i może Larwa pokaże krocze... :p

Pozdrawiam Wasz wszystkie!

Ja właśnie siedzę i czekam. Brzuch mnie ze stresu boli. Magdus ja też pisałam parę dni temu że mi brzuch zniknął.

Lucalew wspaniale wiesci:-)

dziewczynki wizytujace dzisiaj. Nie stresowac sie prosze, wszystko bedzie bardzo dobrze. Cieszcie sie za zobaczycie wasze maluszki:-)
trzymam kciuki!

Lilija w uk 2 usg nie 3... chyba ze jest cos nie tak...

Magdus rano to i ja brzucha nie mam ! Nie nartw sue jeszcZe będziesz narzekac ze wielki i sie ruszyc nie możesz . Spokojnie! Bo faktycznie sie posrasz i cie gin nie przyjmie :)

Lucalew to oby po porodzie tak ladnie dziec spal ;);)
Gratuluje udanej wizyty- baaardzo ;)

Aa zeby mozna bylo stwierdzic ze to dziewczynka... ah ja mysle ze slodycze to moze ze stresu ? Tyle czasu chorujemy.. albo podwiadomosc plata figla..chce core ..na core slodycze..i je jem.. jak bedzie dziewczynka to bede wierzyc w zachcianki ;) hahaha

Kasietta kciuki trzymam ;)

Aaaa ja waruje pod rzwiamibjak listonosz przychodzi..i dzis mi tylko kupony z tesco przyniosl..

Dziewczyny z uk ile czekalyscie na list z data na usg od wizyty u poloznej ? I ile od listu macie usg ?
Niby wiem ze juz niedlugo i z jednej syrony cce juz a z drugiej chcialabym w 13 tyg jak tycir wieksze bedzie balenstwo aaa

reklama
Ja widzialam polozna jak skonczylam 10 tydzien a usg mialam jak mialam 12t 3d. A list dostalam 15 stycznia a USG mialam 23

Do góry