reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
lilija też byłąm dziś z siostrą w Lidlu:) Ja nic nie kupowałam jeszcze ale siostra dla swojego 9mieiseczmego kupiła 2 komplety welurkowych dresików. Też już mało co zostało jak zajechałyśmy. Tak w ogóle to pojechałam do miasta po wyniki grupy krwi, które zaginęły. Bo ani w poradni kobiecej do której chodze na NFZ ani w przychodni nie było. I tam jak zaszłam to też nie było, ale miła pani mi je wydrukowała na nowo. Ah i musiałam praktyki studenckie załatwić. Załatwiłam od razu na dwa semestry:) Na szczęście wszystkie prace będę mogla robić w domu na kompie:) jakies kosztorysy itp. W ogóle głupotą sa te praktyki na studiach zaocznych. Po 1 ludzie w 99% pracują po 2 jakbym była juz na l4 to nie mogłabym odbyć praktyk...

Agga84 ja jutro o 12 mam USG genetyczne i też mam małego stresa...

lilija też byłąm dziś z siostrą w Lidlu:) Ja nic nie kupowałam jeszcze ale siostra dla swojego 9mieiseczmego kupiła 2 komplety welurkowych dresików. Też już mało co zostało jak zajechałyśmy. Tak w ogóle to pojechałam do miasta po wyniki grupy krwi, które zaginęły. Bo ani w poradni kobiecej do której chodze na NFZ ani w przychodni nie było. I tam jak zaszłam to też nie było, ale miła pani mi je wydrukowała na nowo. Ah i musiałam praktyki studenckie załatwić. Załatwiłam od razu na dwa semestry:) Na szczęście wszystkie prace będę mogla robić w domu na kompie:) jakies kosztorysy itp. W ogóle głupotą sa te praktyki na studiach zaocznych. Po 1 ludzie w 99% pracują po 2 jakbym była juz na l4 to nie mogłabym odbyć praktyk...

Agga84 ja jutro o 12 mam USG genetyczne i też mam małego stresa...

OOO te dresiki tez były super, ale zostały same różowe i jedna para brązowych, ale już wymacana przez ludzi, a ja mam tak,że biore tylko nieodpakowane. I jak wyniki krwi ??
Praktyki na studiach ja akurat miło wspominam :), miałam u kuratora sądowego w Zielonej Górze.
Trzymam kciuki za jutrzejsze badania, jak tylko wrócisz melduj ;)

Borysiatko kciuki za jutro :)

Lilija jak mi na czyms zalezy to i rospakowane biore ;) i tak wypiore i wyprasuje hehe ;)

Ja nockr mialam do bani..emilka meczy katar kaszel i zeby ;/
Mam nadzieje ze po antybiityku szybko minie ;)
Doczytalam z tym antybiotykiem juz roznica w ml ale stezenie leku to samo czyli w pierwszym mialam 125mg w 1.25 ml a teraz mam 125mg w 5 ml.

Na jutro mam tort ale rano oblozylam kremem otynkowalam..gotowy do zdobienia ale to jak dzieci spac pojda..czy za chwile..
Mam nadzieje ze w miare szybko pojdzie.. jeszcze takiego nigdy nie robilam... yyy tort w ksztalcie piersi z peniskiem pomiedzy ! Przyjdzie mi macac innego ! Haha ;)

Hej!
ktoś pisał o hormonach... no to mnie też dopadło. jestem okropnym, wrednym, grubym, wrednym bąkiem.... idę popłakać i spać.

Trzymam kciuki za wizyty jutrzejsze!
i za szyjki Wasze też!

Yoohoosek jak po wizycie dzisiaj ? Czy nie znalazlam Twojego wpisu ??
Ktos jeszcze dzis wizytowal ? Sooorki ale w tel nie widze wizyt.

reklama
Lilija ja też praktyki mialam w Sądzę w Zielonej Górze w wydziale karnym:-)

No proszę :D. Ja też kurator przy wydziale karnym :)) . Studiowałam w ZG i uwielbiam to miasto... i Tylko Falubaz!!!! ;)

Borysiatko kciuki za jutro :)

Lilija jak mi na czyms zalezy to i rospakowane biore ;) i tak wypiore i wyprasuje hehe ;)

Ja nockr mialam do bani..emilka meczy katar kaszel i zeby ;/
Mam nadzieje ze po antybiityku szybko minie ;)
Doczytalam z tym antybiotykiem juz roznica w ml ale stezenie leku to samo czyli w pierwszym mialam 125mg w 1.25 ml a teraz mam 125mg w 5 ml.

Na jutro mam tort ale rano oblozylam kremem otynkowalam..gotowy do zdobienia ale to jak dzieci spac pojda..czy za chwile..
Mam nadzieje ze w miare szybko pojdzie.. jeszcze takiego nigdy nie robilam... yyy tort w ksztalcie piersi z peniskiem pomiedzy ! Przyjdzie mi macac innego ! Haha ;)

buhahahahahaha a jednak temperament wychodzi hahaha, koniecznie sie pochwal jak skończysz!
No ja też zawsze piorę, ale mimo to odpakowanego nie wezmę ;), szybciej pojade do drugiego sklepu.
Emilek kuruj nam sie choruszku w koncu nooo!
Hej!
ktoś pisał o hormonach... no to mnie też dopadło. jestem okropnym, wrednym, grubym, wrednym bąkiem.... idę popłakać i spać.

Trzymam kciuki za wizyty jutrzejsze!
i za szyjki Wasze też!

Jestes kochana ! Okropna, wredna, gruba... to tylko moment, tylko chwilka :*

Do góry