reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Pupui mnie zawsze sie marzyło byc mamą 2 chłopców no I jestem I jest super ! Choc teraz dla odmiany warkoczyki mogłyby być :)
Ewelajna ja mialam nadzerke w właściwie po pierwszej ciąży I w drugiej z nią chodzilam. Nic szczegolnego nie powoduje. Choc u mjie byla przyczyną częstszych infekcji. Usunelam ja jakis czas po porodzie I problem z infekcjami sie skończył.
Na libido kochane nie narzekam choć po pierwsze teraz zakazane ( ale powoedzieli ze tylko 2 tyg po zabiegu : O), a po drugie śpię jak dziecko wszędzie I o każdej porze.
Ja w pierwszej ciąży srartowalam z 56 kg skonczylam na 69 kg z czego większość po porodzie zeszło. W drugiej z 59 na 71 kg. A obecnie wystartowalam z 61 I juz 4 na plusie :O. A plan byl nie przekroczyć 72kg. Oj marnie to widze.
Ech te słodycze. .... przed ciążą mogły nie istnieć teraz ja bez nich nie istnieje.
Tez juz czuje sie jak wieloryb. Do tego cera zrobiła się okropna, paznokcie słabe i mam szanse wyłysiec jak tak dalej pójdzie.
Witaminy nie pomagają :(

Super że u anney wszystko ok! Kochana odpoczywaj teraz dużo!

Wy to takie chudziny.... ja zaczynam z 62kg (w sumie niska nie jestem bo 175) tak samo było w poprzedniej ciąży- start 62kg funish 78kg :p czułam się jak olbrzymia orka :p

O Boziu dziewczyny jakie chudzinki jesteście, mi sie wydaje,że gruba nie jestem , a waże już ponad 70. Chyba,że tylko mi sie tak wydaje.... ;)

Jecze ze gruba ? Noo xhleb sie nie rozmrozil a w sklepie nie bylo mojego wie na kolacje mam pizze ..wlasnie sie piecze a mnie juz ssie okropnie :D

Ja licze na to ze po porodzie bede tak zalatana ze nie bedzie czasu jesc hehe

Ja wazylam 110 kg na poczatku, teraz 107 :) lekarka zadowolona :) jestem dobrej mysli - jak na razie nadal nie mam ochoty na prawie nic. Troche w siebie wepchne i juz mam dosyc.. takze organizm chyba sam sie broni przed dodatkowymi kg :p

ostatnio cale dni chodze senna... i na wszystkim płacze :no:

to na rece to chyba nie jest kurzajka - posmarowalam mascia i schodzi, ale co sie nastresowałam to koniec!
za to libido mam potworne, 3 razy katowalam meza w zeszlym tyg :-)

reklama
Do góry