reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Anney dobrze ze juz w domu. Odpoczywaj. Bedzie dobrze. Musi byc.

Ja dzisiaj malej nie poslalam do zlobka bo rano zrobila bardzo luzna kupe i pozniej zwymiotowala cale mleko. Wiec w razie w zostawilam ja w domu. I juz zaluje hehe. Narazie dobrze sie czuje i mam nadzieje ze tak zostanie i jutro pojdzie normalnie do zlobka. Bo inaczej nic w domu nie zrobie

reklama
Hej kochane !!
Anney ciesze sie, ze jestes w domu i ze wszystko jest w porzadku!! Odpoczywaj i dbaj o was :*
Co do smarowania brzucha, ja w ogole tego nie robie :-) Wychodze spod prysznica i zapominam :-)
A co do paczkow w tlusty czwartek.... Powiem tak. Pracowalam w cukierni i uwierzcie mi, te paczki robione na tlusty czwartek sa najgorsze. Jakosciowo i w ogole... Robione na szybko, byle jak najwiecej zrobic itp. Ja mialam gdzies przepis na oponki, ale tam chyba trzeba troche spirytusu dac wiec odpada :-)
A dziolchy powiedzcie mi czy wy dzwigacie? Tzn nie chodzi mi o to, czy dzwigacie swoje dzieciaczki, tylko np zakupy czy cos. Bo ja poraz kolejny po odejsciu od kasy zorientowalam sie, ze przesadzilam z zakupami, no i juz jakos sie trzeba bylo doczlapac :-) A za kazdym razem mam pozniej wyrzuty sumienia :-(

Napisze tylko jakie sny mialam dzisiaj w nocy.. tzn mialam ich z tysiac ale dwa mocno w pamieci zapadly...
Pierwszy; bylam na usg i facet powiedzial chyba dziewczynka... po czym sprawdzil i mowi 100% dziewczynka ! Pokazal wargi sromowe !?
Jak sie obudzilam to sie zalamalam ze to byl sen...
Ddugi sen: bylam na usg babka mowi 100% chlopak pokazala jajka i siusiaka...

Chcialabym byc w pl na tym usg albo pojechac za dwa tyg bo tam mi wiecej powiedza ;)

Akuku bo masz tym glowe nabita i dlatego Ci sie takie sny snia ! :-) Ja jak sie martwilam czy pusty pecherzyk czy nie to mi sie snilo najpierw, ze dostalam porzadnego plamienia i wiedzialam ze moje dziecko nie zyje, a w drugim lekarz mi pokazywal na usg w szpitalu, ze wszystko dobrze. Do tego stopnia byl to porabany sen, ze po mnie na fotelu siadla Anna Grodzka :-D:-D A dzis mi sie snilo, ze mi golab narobil na glowe.......:-D:-D Juz nie mowiac o tym, ze nie pospalam, brzuch za duzy i nie ma jak sie ulozyc :-)

Magdus ja pewnie bym tych snow nie pamketala gdyby nie to ze Emil sie budzil co kilka minut ;( zeby dzis znowu mecza..co druga noc jest gorzej.
No a mi w snie z usg ze dziewczynka jak juz sprawdzil to nie wiem czemu ale mierzylismy surowego kangura ? Jakby to bylo odpowiednikiem czy dziecko dobrze rosnie hahaha ;) nie wiem skad ten kangur.. hahaha
Ale nie przeszkadzalo mi to ..w koncu byla dziewczynka.

A w snie z chlopcem to ja nawet na monitor nie patrzylam ;/ az sie zdolowalam ze tak mnie to meczy...ja chce sie cieszyc niezaleznie od plci..a nie ptrafie chyba... pewnie jak sie okaze ze chlopczym to bede sie cieszyc ale inaczej ... i pewnie chwile bede potrzebowala by soe oswoic...

Akuku widzisz, jesli okaze sie, ze to chlopiec to widocznie tak byc musi :) Ja marzylam o chlopcu, w poprzedniej ciazy chorobliwe, w tej juz troszke zluzowalam i jak lekarz powiedzial, ze dziewczynka to bylam troche rozczarowana, ale w tym momencie juz gadam do niej po imieniu i mowie, ze bedzie silna po mamusi itp :-) Trzeba sie cieszyc z tego co los nam daje ! :tak:

Magus ja przy pierwszym cjcialam dzoewczunke ale jak powiedzial ze chlopiec to cieszylan sie jak glupia..eiedzialam ze i yak bedIemy starac sie o drugie..przy czwartk troche inaczej na to patrze... wiem ze jesli bedzie chlopiec to moje mazenie sie nigdy nie spelni.. co nie znaczy ze dziecko to odczuje..to bedzie tak ze ja jako kobieta nie bede czula takiego spelnienia do konca...caly czas moge marzyc ;)

reklama
witam porannie.

my już nakarmieni, jakoś wcisnęłam w siebie śniadanie bo wszystko w gardle stoi. Teraz tylko litr wody musze w siebie wlać bo taki jest tu wymóg przed usg, żeby macica się podniosła wyżej.

Kciuki dziewczyny za dziś. Ja idę nas szykować.

Pupui ja nigdy nie pilam wody przed usg zawsze mi pisali w dołączonej kartce z info ze nie trzeba.

Do góry