reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Kasietta ale fajna ta poducha oj mi też by się przydala bo lubię zasypiac mając coś między nogami. A jak zawijam sobie kołdrę to mój mi zawsze zabiera..

Dziewczyny z innej beczki co sadzicie o zabawce Furby?? Chcialam ją kupić dla mojej 3 latki ale nie wiem czy warto. .

Ja już doczołgałam siebie i młodego do domu. Mam ostatnią miętowa herbatę. Może pomoże. Bo w brzuchu tak mi też dziwnie. Już nie pamiętam kiedy tak fatalnie się czułam....A miałam tyle planów na dziś, a tu dupa.

Za 15 minut nakarmić tego mr gada i do przedszkola.

Kasietta - poduszka super, Ja mam podobną tyle, że mniejsza i w kształcie V, na pewno będzie Ci wygodnie.

Beata - A lubi takie zabawki córka? Jeśli tak to warto, u mnie jocha na innym etapie, zresztą on nie potrafi się jeszcze bawić sam, ale dziewczynki są bardziej rozwinięte. Pamiętam, że ja jak byłam mała miałam Furbiego :p

Kasietta - mam taką poduszkę jeszcze z poprzedniej ciąży i tez mega polecam. Obecnie córcia robi sobie z niej takie gniazdko i uwielbia tez się tam moscic. Przydała juz się w przeróżnych sytuacjach, nie tylko dla mnie :-D

W ogóle wiecie że jak już brzuszek większy to warto spać właśnie z poduszka między nogami?

fajna tak apoducha - śpi się jak w gniazdku... :) tylko chyba trzeba mieć do tego osobne łóżko.. ;) taki wał ochronny przed mężem ;) Ja mam taki wałek/ węża / wszytko jedno - też bardzo dobrze mi sie z nim spało. Teraz na szczęście jeszcze nie potrzebuję, ale niebawem będzie zapewne inaczej.

zostałam dziś w domu bo czuję, ze mnie łapie ostre przeziębienie. Jak poszłąm spać o 8 rano (wyprawiłam dzieciaki do przedszkola), to o 11 się obudziłam. jest 13 a ja myślę, czy znów się nie położyć. ostra jazda jakaś..

Przede wszystkim gratuluje wizyt !!!
Biedne moje chorowitki :( Trza sie grupowo wykurowac !!!
Mnie tez cos lapie... Uroki chodzenia w przemoknietych butach... Ta pogoda mnie dobija...

Hej, jak tam brzusio box?
Ja mam już 10 co miesięcznego synka, ale moja siostra jest w ciąży i chciałabym jej zrobić przyjemność i sprezentować coś fajnego:)
Koleżanka mi wczoraj mówiła o pudełku bonbonbaby Bonbonbaby czy może któraś w was zamówiła, co myślicie?

Hej mam termin na 15 sierpnia, bedzie dziewczynka [emoji4] myślałam o prywatnym szpitalu ale ostatnio wchodząc na stronę okazało sie ze skończyła im sie umowa ze spółka lekarzy i położnych którzy wynajmowali tylko lokal w swissmedzie i nie wiem co teraz...słyszałyście coś na ten temat ?

Hej dziewczyny :-)

U mnie od rana swieci słoneczko i buzia odrazu sie smieje :-)

Kasietta poducha super, tez o takiej myslalam glownie pod katem karmienia :-)

reklama
Lenka ja zamówiłam walentynkowy BrzusioBox i jestem zadowolona:) Mógłby kosztować 50 zł jak inne boxy ale tez jest ok. W tym miesiącu była książka jak uspokoić dziecko, olej z kokosow zimnotloczony, mydelko naturalne miodowo-mleczne z platakmi owsianymi, herbatka laktacyjna, podkladka drewniana pod kubek w kształcie serca.

Do góry