reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
aaaa spać nie mogę :/

Jestem głupia, bo denerwuję się tym, że muszę rano zadzwonić do dewelopera, że jeszcze nie złożę dyspozycji na transzę kredytu, bo powinni jeszcze zrobić wg umowy deweloperskiej wylewki i malowanie:/ Nie znoszę rozmów o pieniądzach i wkurzam się, że ja mam to na głowie:/

Poza tym schizuję, że nie czuję jeszcze ruchów, mimo że wiem, że jeszcze jest czas...

Ale przynajmniej porządny przelew z zusu przyszedł, za połowę stycznia i luty. Konto chociaż dobrze wygląda...

Kasietta to kup sobie detektor tętna płodu i będziesz chociaż mogła słuchać dzidzi :D ja zamowilam wczoraj i powinnam dostać w tym tygodniu :D

to co ja bym chciała kosztuje 70 F za 20 minut (a nie 100 za 10 minut) mogę dodatkowo wziąć plytke z nagraniem za 20 f i plytke z wieksza iloscia zdjęć za 10 f ... czyli 100 F plus dojazd ..

będę jutro m namawiać :D szkoda ze 2 torty przepadly ;/
no ale mam 2 na przyszly tydzień wiec powinno się wyrownac :D haha
no i tam jest ze od 16 tygodnia to usg :D czyli za 2 tyg jak znalazł :D

Loveboiled no wlasnie u mnie w szpitalu jest prywatnie ale to inna kobitka mi robila (znalazłam ja na facebooku haha) ale ona tez w szpitalu robi usg..wiec nie wiem czy takiej ufac... ona pracuje od rana do 17.30 w szpitalu..potem robi prywatnie i w soboty prywatnie.. co prawda nei wiem czy codziennie ma klientki prywatnie...
ale zapytam jej czy ma opcje dvd i zdjęć itd. itp..w cenie takiej jak w elgin haha :D może się potarguje :p a jak nie to Elgin :D tylko wtedy cala rodzinka trzeba wycieczke zrobić :p

Loveboiled wchodziłam na ta stronke nie raz ale nigdy elgin nie widziałam..nie wiem czy ja slepa czy glupia haha :D dzięki jeszcze raz.

Eh, szczerze mówiąc trochę mi szkoda kasy na taki gadżet. Na pewno jest wszystko ok, bo absolutnie nic się nie dzieje. A wizytę mam za tydzień, więc już chyba wytrzymam... Zresztą zawsze na krótko przed wizytą jakieś dziwne filmy mi się włączają :p

reklama
Do góry