reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Ja dziś robię łososia. Polecam przepis. W sam raz dla ciężarówki bo powinnyśmy jeść dużo ryb morskich.
Łosoś pod skorupką cytrynowo pietruszkowo-bazyliową - MniamMniam.pl
U mnie skóra taka jak co zimę. Sucha ale bez tragedii. Czasem zaswędzi mnie na brzuchu, ale to lajcik. Gorzej jak dorwie mnie swędzenie nóg. To masakra wtedy czasem w nocy godzinę spać nie mogę.
Jlnx gratuluję udanej wizyty! [emoji4]

reklama
Za mna chodza pieczonki !!! Lub duszonki, jak kto woli :D ale jutro schaboszczak :D i Trzymajcie kciukasy bo one zawsze dzialaja cuda, a jutro mam te polowkowe ale dopiero o 18

Hej dziewczyny

Magdus kciuki zacisniete.

JInx gratuluje udanej wizyty.

Ja dzis prawie caly dzien cierpialam na bol glowy wiec tez sie nie odzywalam.
Wczoraj o polnocy mialam akcje ze musieli dac mi leki na uspokojenie. Poszlam do toalety a tam widze ze coraz bardziej mi leci wiec zalamka. Poszlam do poloznej a ona po lekarza i lekarz mnie odrazu zbadal i na szczescie okazalo sie ze szyjka ok i dziecko tez ok. Dzisiaj jeszcze caly czas plamie ale mam lezec plackiem.

Lucynko, najwazniejsze ze jestes w szpitalu (chociaz brzmi to okropnie) bo masz lekarzy na miejscu i w kazdym momencie moga Cie zbadac. Wypoczywaj kochana i niech sily wracaja zeby Ktosiek mogl juz bez stresu buszowac w mamy brzuchu w oczekiwaniu na sierpien :tak:

Lucynko ale dalej nie widza przyczyny krwawienia? ? Dziwne przecież na usg to chyba wszystko widać. No nie wiem nie znam się. .będzie dobrze najważniejsze że z szyjka i dzieckiem ok

nie nie1 akbym byla, to do lucynki do szpitala bym podeszla.
beatko, pojechalam nagle (w sobote wiecvorem oka
zalo sie,ze musze jechac) w niedziele rano o 8, a wrocilam we wtorek przed poludniem.
praca praca praca.

reklama
A myślałam że specjalnie na zakupy pojechalas;-)
Ale powiem wam że jak leżę to ten brzuch jednak mniej twardnieje.

Anney a ty tez lezalas troche z szyjka? Dobrze mi się kojarzy?

Do góry