reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Byl u lekarza i mowi ze najgorzej jakbym miala na dole taka opryszczke. A ta tutaj nie jest taka grozna. W sumie nie wiadomo czy ja wirusa nie mialm wczesniej.. mam sie nie martwic na zapas bo i tak nic nie zmienie. Przepisala krem i mam uzywa 5 razy dziennie.
I pytala co na usg wyszlo..a ja jak myslisz ? A ona chlopak.. a ja nie! Dziewczynka ;)
Jejku malo kto potrafi uwierzyc ze bede miec core !

A moja NIUNIA malo ruchliwa jakos.. trafi mi sie grzeczny aniolek ? Haha
Chlopaki szaleli w brzuchu ; p

Musze z m obgadac imiona bochce juz po imieniu mowic ! Ta jedna wymarzona corcia ;)
Zaraz jedziemy na sklepy.. no musze cos slodkiego kupic ;)

Akuku napisz propozycje imion , ciekawa jestem bardzo ;)

Nie wiem za co się zabrać, zaraz świeta, u mnie bedzie śniadanie wielkanocne, a ja goła i wesoła :D

Lilija podoba mi sie tak : Amelia, Maya, Nataly, Kalina, Alicja, Alice, Zuzia, Lila, Nadia... eh
Sama nie wiem ?

Ja, jako Zuzia z prawie 30 letnim stażem noszenia tego jakże zacnego imienia, głosuję na Zuzia! [emoji16][emoji16][emoji16] Ciągle słyszę jakie to mam fajne imię. I ludzie tworzą milion jego zdrobnień. Ja sto lat temu wymyśliłam sobie zuzzi jako nick internetowy. W między czasie znajomi i rodzina stworzyli: Zuzzi, Zuz, Zuzu, Zuzeczka, Zuzanka, Zula itd...
Jednak za granicą fakt że ludzie nie ogarniają np. w Grecji czy Hiszpanii Susanne, Sue itp.
Na drugim miejscu spośród Twoich kandydatek plasuje się u mnie Amelia. Też rozważałam to imię gdyby miała być córeczka.

Akuku, mi sie podoba Lilianna czyli Lili najbardziej z wszystkich, sama się nad tym imieniem bym zastanawiała jakbym miała dziewczynkę. A na drugim miejscu po równo Amelia i Alicja

reklama
Mam na imię Liliana, wtedy mało popularne i wieszkosci myli się czy to imiona czy to nazwiska, czułam taka wyjątkowa

Do góry