reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Borysiątko no widzisz sloneczko się dzisiaj usmiechnelo

Akuku no i kamień z serca:-)

Ola babiniec mowisz :-D

Dziewczyny czy tez czujecie swoje dziecko po dwoch stronach brzucha na raz? Bo ja tak mam, czy to znaczy że mała leży poprzecznie?

reklama
Beata ja właśnie tak mam od kilku dni. Może nie równocześnie ale raz w lewy bok mnie kopie raz w prawy. Właśnie wczoraj mówiłam mężowi, że Junior chyba już jest bardzo duży skoro ma taki zasięg [emoji4]

Beata - ja też czuje po obydwu stronach ale raczej nie jednocześnie. Raz tu raz tam, ale czasem czuje że mały ma czkawke i wtedy główka 'skacze' a czasem ewidentnie nóżkami kopie.

Beata ja tak nie czuje ale czulam tak z Alexem.. tak raczej lezy poprzecznie hehe.

Zuzzi martuszka jeszcze poczujecie czkawke. Ja teraz tez jeszcze nie czuje ale dzieci w ten sposob cwicza pluca i nie ominie nas to.

Jezu dziewczyny jaka ja mam zgage ;( no nigdy w zyciu nie mialam a teraz jest mi tak nieprzyjemnie ;( z emilkiem mialam raz na jakis czas pod koniec ciazy ze starszakami wcale a tu takie piekne iroki ciazy wychodza z dziunia ;)

Robilam dzis pozadek w ciuchach emilka i za male pochowalam wyciagnelam dobre a za duze dalej w walizce... teraz za male musze odsprzedac albo do charity wrzucic bo nie wiem czy chce mi sie z tym bawic...
No i pochowac couszki dla malej do 0-3 a reszte do walizy i na szafe bo mu pol salonu w sukienusiach...
Kurde jakies 16-17 tyg i mala bedzie z nami bo pewnie urodze w 38tyg..

Musze kupic tylko kolyske dla malej i mam teraz do rozmyslania.. bo mam juz uniwersalna posciel praktycznie nie uzywana z baldachimem itd... no i do lozeczka tak samo wstawie pozniej zdjecia.. i sie zastanawiam czy nie kupic bardziej dziewczynkowych poscieli ? Ale to juz chyba przesada bez sensu kase wydawac..

Akuku ja z Nadią tez mialam potworna zgage az do samego porodu:-/ wspolczuje. . Takie są te dziewczynki;-)
Akuku a masz tylko jeden komplet pościeli? Ja bym dokupila dziewczęca jeszcze:-)

reklama
Do góry