reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

lilija, ak cieple, pojechalabym do lekarza.
bo opuchlizna swoja droga i moze byc, co jest na tym etapie zrozumiale,ale cieple... ja mam cieple nogi jak mi sie zylak przytka. nie mam pojecia jak z tym w ciazy mowiac szczerze, ale obrzek z temperatura nietakanormalny nie jest....raczej.

reklama
moze niech ci ktos je pomasuje od stop do ud. mocno. czasami kanaly limfatyczne sa pozapychane i sam chlod niewieel w takim wypadku pomoze.
uciskac tak, jakbys gume zkladala na noge i ja rolowala w keirunku pachwin.

a jak nie, to lepiej sprawdzic.

To dobrze że Sann i córeczka mają dobrą opiekę, to Kruszynka malutka.
Ciekawe która następna ;)

Jak się cieszę że mi wogóle nie puchną stopy ani łydki, tylko dupcie i uda mam większe.. Ale to sam tłuszcz ;)

Wreszcie się dziś wyśpie bo zapowiada się chłodniejsza noc ;) to pozostanie mi się wtulić w moje psiaki bo mąż poszedł na noc.

eee.. niekoniecznie ostatnia ma najgorzej :) Ma najmłodsze dziecko :D
Ale przyznam wam że moja córcia jest z grudnia, i ostatnia z nas rodziła już w styczniu wiec w sumie... rok różnicy rocznikowo.

a co do torby.. moja niespakowana :) i jakos mnie porody nie motywują :D

Ja dziś byłam tez na wizycie u połoznej, pobrała wymaz na gbs, zważyła, zmierzyła, posłuchała serduszka. W sumie nic nowego.

Potem u dentysty - masakra :/ miałam dwie dość spore dziury, strasznie zeby mi sie w ciazy psują.. Dziś zrobił jeden ząb, jutro drugi. Uff że jutro, bo poczatkowo powiedzieli mi że nastepny wolny termin w sierpniu :/

reklama
Do góry