reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Haha Anney moje dziecie siedzi grzecznie w brzucholu :-) Chociaz jak dzis odchodzilam od kasy w sklepie to babka za mna sie spytala 'czy ta pani ma to wszystko uniesc?' ahahahhaha :-):-) Takze nawet ogromne zakupy mi nie pomogly, dziecie siedzi grzecznie i ani mysli wychodzic. Ale jeszcze niecale 2 tyg i sama ja zaczne wyganiac :-):-) Byleby sie urodzila po 23cim, zeby juz lwiatkiem byla :-)
Ty nam lepiej melduj kochana jak Ci idzie :-) Chyba dzis nie zasne, bede czekac na relacje :-) No i koniecznie Twoj m musi nagrac jak krzyczysz moje imie hahahahahaha :-D

Love ustami dawaj haha :) albo kup pompke bo sie i tak przyda hehe

Anney co mam robic ? Ja dzis juz nieczego sir nie tykam niech skurcze mi mina haha.

Ancikowa powiedzialam mu ze jego to smieszyc nie bedzie hehe .

Anney jako szef bedziesz musiala z lola przy cycu dotrzymywac nam towarzystwa i humoru podczas porodu ;)

Swoja droga jak my bedziemy tak z kazda przez cale porody to wiecie na swoje sily nie bedziemy mialy haha. Ale tak pozytywnie to fajnie ;)

Zuzzi, nie martw sie słońce, dopilnuje, byś psioche tez ogoliła [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji8]

reklama
Do góry