reklama
Haha Anney moje dziecie siedzi grzecznie w brzucholu :-) Chociaz jak dzis odchodzilam od kasy w sklepie to babka za mna sie spytala 'czy ta pani ma to wszystko uniesc?' ahahahhaha :-):-) Takze nawet ogromne zakupy mi nie pomogly, dziecie siedzi grzecznie i ani mysli wychodzic. Ale jeszcze niecale 2 tyg i sama ja zaczne wyganiac :-):-) Byleby sie urodzila po 23cim, zeby juz lwiatkiem byla :-)
Ty nam lepiej melduj kochana jak Ci idzie :-) Chyba dzis nie zasne, bede czekac na relacje :-) No i koniecznie Twoj m musi nagrac jak krzyczysz moje imie hahahahahaha
Ty nam lepiej melduj kochana jak Ci idzie :-) Chyba dzis nie zasne, bede czekac na relacje :-) No i koniecznie Twoj m musi nagrac jak krzyczysz moje imie hahahahahaha

Akuku
Fanka BB :)
Love ustami dawaj haha
albo kup pompke bo sie i tak przyda hehe
Anney co mam robic ? Ja dzis juz nieczego sir nie tykam niech skurcze mi mina haha.
Ancikowa powiedzialam mu ze jego to smieszyc nie bedzie hehe .
Anney jako szef bedziesz musiala z lola przy cycu dotrzymywac nam towarzystwa i humoru podczas porodu
Swoja droga jak my bedziemy tak z kazda przez cale porody to wiecie na swoje sily nie bedziemy mialy haha. Ale tak pozytywnie to fajnie
Anney co mam robic ? Ja dzis juz nieczego sir nie tykam niech skurcze mi mina haha.
Ancikowa powiedzialam mu ze jego to smieszyc nie bedzie hehe .
Anney jako szef bedziesz musiala z lola przy cycu dotrzymywac nam towarzystwa i humoru podczas porodu
Swoja droga jak my bedziemy tak z kazda przez cale porody to wiecie na swoje sily nie bedziemy mialy haha. Ale tak pozytywnie to fajnie
loveboiled
Akuku ustami nie, ja nawet balona nie umiem nadmuchac 
anney
Akuku ustami nie, ja nawet balona nie umiem nadmuchac![]()
No dlatego znow jesteś w ciąży! Haha
Skurcze sa, trochę silniejsze. Wiec [emoji108]
Ciekawe jak borysiatko.
loveboiled
Anney ty świntucho 
reklama
anney
Anney ty świntucho![]()
Oh
Lord....