reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Tylko na siku wyszłam i juz nie nadrabiam...

Ewelinkuk - do marsz do szpitala i sie nie denerwuj. TRZYMAM KCIUKI!!!!!

Love masz książkowe ciśnienie i puls też ok. NIe denerwuj się tylko jesli nie jestes pewna jedz do szpitala i powiedz im ze nie wyjdziesz dopoki pozadnie Cie nie spraawdza, a sa tam od tego ja d.upa od srania za przeproszeniem...

reklama
Lilija tak, pierwszy poród i mały 60cm 4kg także miesięczny bobas. Nacinali jednak nie wiem czy profilaktycznie czy też dlatego że wychodził z rączką do przodu przy główce, jak superman co dodatkowo zwiększyło jego obwód...trudno powiedzieć. W każdym razie nie było źle, wręcz przeciwnie :)

evelinkua kciuki mocno zacisniete, masz numer do ktorejs z nas z uk ?bardzo ladny termin jak na trojaczki.

love ja bym pojechala puki m Twój w domu, tymbardziej ze Ci slabo.. jutro idzie na dzień czyy na noc?

Ewelinkua - trzymam kciukasy zeby bylo ok wszystko!

apropo skurczy i czopa - tak sie dziwilam, ze nic sie nie dzieje a tu dzisiaj 3 razy znalazlam kawalki takie przezroczyte (malusie tak z 2 mm) na majtkach. Wychodzi na to, ze to czopa kawalki odpadaja.

A w nocy mialam skurcz przygotowujacy - chyba z 2 minuty trwal
:szok::szok:

reklama
Do góry