Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@safiya Idź! Upewnisz się, że wszystko dobrze, że dzidziuś zdrowy i odejdą tak bardzo niepotrzebne stresy..![]()
Piszecie o ubrankach, rzeczach dla dziecka.. Mamy cały wątek z wyprawką a ja ciągle nic. [emoji14] Mam w planach dopiero na marzec/kwiecień zacząć powoli się rozglądać. Bo to i meble i wszystko, dosłownie wszystko co wiąże się z dzieckiem musimy kupić. Ciekawe czy nie wymięknę wcześniej i czegoś nie kupię![]()
![]()
Cześć Kobietki, uffff... jestem na bieżaco, ale pisać nie miałam siły... skończyłam 13dniowy maraton pracy i dzisiaj wolnewybieram się zaraz z mężem do galerii - córcia w Aquaparku z ciocią także mam chwilę dla siebie.
Piszecie o bezsenności... ja mam wręcz przeciwnie po 20-ste już padam, budzi mnie tylko rano głód, niestety jak czegoś nie zjem to od razu mdłości gotowe.
Byłam w czwartek też w Lidlu, ale masakra... kupiłam tylko sobie bluzeczkę, a spodnie ...same giganty, nie wiem u nich rozmiar s/m wydaje się ogromny, no i nie potrzebnie obejrzałam kolejną gazetkę... jest super szczotka do prostowanie włosów, znów będę musiała przygotować się na polowanie
Co do imion to my mamy dla dziewczynki, na pewno będzie Laura. Co do chłopaka niestety nie potrafimy się z mężem dogadać... dobrze że mamy jeszcze trochę czasu.
Ja mam prenatalne we wtorek, zabieram męża, może jak zobaczy dzidzie to bardziej uwierzy bo póki co to zaangażowanie z jego strony średnie ;/
Mam dyskopatię odcinka lędźwiowego. Ogólnie sieczka. Rehabilitację mam dwutygodniową, do przyszłego poniedziałku.Myycha pisze:@dzag82 a Ty z jakiego powodu masz ta rehabilitacje? Bo mi umknelo. Cala ciaze bedziesz sie tak gimnastykowac?
No chyba się taka mama położy i zacznie płakać. Najgłupsze pytania z możliwych, a to zaledwie przy trzecim dziecku. O mojej ciąży praktycznie nikt nie wie jeszcze, ale jak się dowiedzą, to już wiem jakie komentarze będą...
Mimo, że nie planowaliśmy, a już na pewno nie teraz, to ja zawsze w głowie miałam trójkę dzieci. Ale byłam pewna, że nigdy nie będę mieć trójki, bo to jednak spore obciążenie finansowe, a my do bogaczy zdecydowanie nie należymy. A jednak się trafiło 
Mam brata 6 lat starszego i brata 9 lat młodszego. Wg mnie to zbyt duże różnice wieku. O ile jeszcze ze starszym jakoś są wspólne tematy przez to ze mamy własne rodziny, tak młodszy to całkiem inny świat już. Inna generacja. Ale co do traktowania przez rodziców, to zawsze było wszystkim po równo. Ja przynajmniej nie odczuwam, żebym mogła coś więcej czy mniej niż bracia.

No właśnie dzisiaj kupiłam z przeceny ale born in 2016 dopiero w domu się kapnęliśmy. E tam to tylko napisW f&f były mega ubranka z napisem "born in 2017". Tylko ostatnie... I dla dziewczynki i dla chlopca rozmiar 44 został jedynie.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom