Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Super zazdroszczę u mnie do terminu jeszcze 6 tygodni ale jak starsza córka nie ma szkoły i nie siedzę sama w domu jakoś szybko czas leci. Powodzenia na wywołaniu trzymam mocno kciukiI ja się witam!
Byłam dzisiaj zapisać się w szpitalu. Wszystko ok. Mały 2640g . Ale z racji cukrzycy i nadciśnienia kazali mi się z torbą stawić 19.07.na 1szą próbę wywoływania. Jak się nie uda to tydzień później następna. Powiedzieli, że przez te rzeczy nie będą czekać do terminu. Jak dla mnie super [emoji4]
Napisane na SM-N910F w aplikacji Forum BabyBoom
Trochę mnie nie było. A więc tak. Wizyta ok. Szyjka wydłużyła się do 30 mm i jest zamknięta więc super. Dzidzia ułożona pośladkowo niestety. Umówiłam się na CC na 14 sierpnia. I niby wszystko ok ale znowu mam mało wód płodowych. Lekarz przepisał mi leki przeciwzakrzepowe tzn zastrzyki i kazał pić 3 litry wody dziennie. We wtorek kontrola i jak się nie poprawiło to szpital.Olisia to trzymam kciuki za 7.0737 tc to juz bezpieczny czas.
Olgierda ja chciałam ćwiczyć. Kupiłam sobie nawet płytę Angeliki Pióro do ćwiczeń dla kobiet w ciąży 2 trymestru i zrobiłam raz z jednej płyty(w środku są dwie). Więc bieganie za moją trzylatką po placu zabaw musi mi wystarczyć.
Kamila to bardzo dobre wieści powizytoweJa biorę 4 zmiany. U nas leży się trzy-cztery doby. Jesli urodzisz rano to puszczają po trzech. Jesli wieczorem to niestety po czterech...
Agnes to trzymam kciuki byś wytrwała do okolic terminu. Trzymam kciuki za dobrą wizytę no i czekam na relację. Na pewno będzie ok, nie martw się na zapas.
Ja jutro jadę z rodziną na krótki urlop. Mój P. właśnie szuka jakiegoś noclegu w okolicach Karpacza, Szklarskiej Poręby od jutra, w środe wieczorem jedziemy do Wrocławia, bo Lila ma zoo obiecane, a potem w piątęk wieczorkiem do domu.
Ja dziś padnięta jestem. Wczoraj impreza urodzinowa P., a dziś pranie i sprzątanie przedwyjazdowe... Także ten...
Olisiaa i co zalecił lekarz w związku z tą małą ilością wód???Witajcie niedzielne.
Też tak macie że dospac nie możecie? U mnie to codzienność, zamiast odsypiać i odpoczywać to się mecze. Biodra mnie bolą, nie mogę się obrócić na drugą stronę więc momentalnie się budzę, nie wspomnę już o wycieczkach do wc, dobrze że to kilka kroków bo jakbym miała duży dom to chyba maraton bym pokonała.
Agnes ja też w tej ciąży borykam się z małą ilością wody płodowych. Niby są w normie ale w tej dolnej granicy.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom