Adeline89
Fanka BB :)
A gdzie znikła nam @Truskaweczka2017 , albo zgubiłam się w postach, albo dawno cię nie wiedziałam 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No mam na myśli właśnie terapię u psychologa. Widocznie trafiłaś do jakiegoś kretyna. Zmienić lekarza.
Nie wiem właśnie czy mam jeszcze. Na zdjęciu porównując z H jak byłam to wygląda owalnie. Niby ona się już rozciągnęła, jest bardziej elastyczna i nie ma co się martwić
krawat odpada mąż ubiera się tylko w garniak koszule na imprezki ,a ma już parę krawatów, my dolnośląskie. Zegarek ma zaszalałam na 30 urodziny kupiłam mu za 350zł. U nas mało miasteczko nie bardzo jest w czym przebierać jeszcze rozejrzę się na necie może coś znajdę powinno dojść do 16, ostatnio kupiłam mu orginalny portfel , a najgorszym wypadku kupię mu perfumy jakieś lepsze, on lubi się psikać, perfum ma na miesiąc , gorzej niż ja , nie oszczędza leci skoksem jak z dezodorantemMojego zadowalają książkinie wiem, może jakiś zegarek, albo ładny krawat jak używa. Są też sklepy typu gryfnie.pl ale nie wiem z jakiej części Polski jesteś a to bp. Koszulki z napisami gwarą śląską, nie każdemu pasuje.
Truskaweczka nie miała jakiegoś wypadu gdzieś albo nalotu znajomych?
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ja ostatnio jadłam naleśniki narobiłam tyle i zjadłam,że brzuch mnie bolał , a i tak czaiłam się jeszcze żeby wcisnąćAdeline89 tak mam "moderatora" ale na moim wczesniejszym watku gdzie staralismy sie o moja trzecia ksiezniczke ;-) , tak teraz bedziemy mieli czwarte dziecie
Ja tez uwazam ze moje dwa wczesniejsze poronienia to poprostu tak mialo byc i niczyja w tym wina, ale do takiego wnoosku to musi dojsc kazda z nas sama :-/
Ja tez na zakupy musze sie jutro wybrac, bo lodowka pustoszeje, mialam smaka na nalesniki i co .... pol szklanki maki wrrrryyy .
Co do prezentow to z mezem wieczny problem hihi .
Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom
Za_necia na pewno jest Ci ciężko, ale nie możesz się ciągle obwiniać...
Co do wsparcia to nie trzeba być daleko od rodziny żeby było kiepskie. Moja mama ma głęboko w nosie wszystko i wszystkich tylko jej życie ją interesuje...nawet nie zadzwoni żeby spytać jak się czuję, o wizycie już nie wspomnę a ma 20 minut. Zaplanowała sobie już nawet urlop na ten rok...oczywiście nie uwzględnia nas...prędzej mogę liczyć na teściową. To złota kobieta, która dla bliskich zrobi wszytko <3
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom