Młodsza też z sierpnia?Pewnie ze nieprzynajmniej nie zapomnimy co i jak sie robilo przy dzidziusi
ja bym jeszcze chciala mlodsza oduczyc od pampersow zanim sie maluch urodzi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Młodsza też z sierpnia?Pewnie ze nieprzynajmniej nie zapomnimy co i jak sie robilo przy dzidziusi
ja bym jeszcze chciala mlodsza oduczyc od pampersow zanim sie maluch urodzi.
Z 10 wrzesniaMłodsza też z sierpnia?
![]()
A ja właśnie mam obawy czy drugie tez bede tak mocno kochac [emoji20] oby mi szybko przeszły te głupie myśli.Kurcze jak bylam w pierwszej ciąży w 2011 r, to wiekszosc z nas, mysle, ze nawet z 95 procent to byly kobiety z pierwszym dzieciatkiem w brzuchu, a teraz tutaj to 95 procent ma juz dziecko, albo nawet dwojke. Ale to dobrze, bo wieksze doswiadczenie mamyTaka refleksja mnie dopadła.
Ja nie potrafie sobie wyobrazic tego, ze bede mogła kochac kogos drugiego tak jak moja córkę, która jest dla mnie najwiekszym skarbem, boje sie troche tego...
Ja już swoją miałam wczoraj i fakt jest spokój.Umówiłaś się już na wizytę?
A ja właśnie mam obawy czy drugie tez bede tak mocno kochac [emoji20] oby mi szybko przeszły te głupie myśli.
Ja jak szlam do szpitala na porod to ryczalam jak dziecko i nie ze wzgledu na szpital a ze wzgledu ze musze sie rozstac z moja kochana coreczka, a jak wrocilam spowrotem do domu to rowniez ledwo powstrzymywalam lzy, taka bylam szczesliwa ze mam dwie coreczki. Takze nie martwcie sie, milosci wam nie braknie![]()
![]()
UUU to faktyczne długo,nie masz możliwości gdzieś podejść prywatnie wcześniej?Choć w sumie już przynajmniej dzidziusia okazałego pooglądasz...no ale to czekanie.Dużo cierpliwości![]()