reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Zobacz załącznik 871874

No i mam :3 najchętniej to bym zjadła 3 takie paczki, ale nie chce robić znowu zębom krzywdy skoro ledwo co 3 robiłam w przeciągu 2 tyg [emoji4][emoji28]
Weeeez, nie rób smaka :p Dziś byłam w Polskim sklepie i już tak szybko znow nie będę :p Nawet nie weszłam w aleje ze słodyczami, ale na wyspie była chałwa w promocji i oczywiście musiałam spakować do koszyczka. Jeszcze czeka, bo dopiero zjadłam loda twix'a. A do tego mam smaka na maka, albo kebsa [emoji23] Mój ma wybrać, bo ja sama nie wiem :p

reklama
Dziewczyny-Już mamy albo nie mamy ale z pomysłem. Zagwozdke mam.

Do mojego starszego dziecka zaczęli przychodzić koledzy i ja rozumiem że w każdym domu są inne zasady. U nas jest ich chyba dość sporo ale nikt nie narzeka. Jak mam dwóch chłopaków dodatkowo to nie chce uganiac za nimi i ich upominać ale przeszkadza mi jak mi np wchodzą obce dzieci do małżeńskiej sypialni itd. Łażą w butach, nie zamykają drzwi, pies mi wtedy wlazi itd. Oczywiście powiedziałam dość wyraźnie czego nie wolno ale oni sobie niewiele z tego robią. Za chwilę mam młodsza kłaść spać a oni sobie chowanego urządzają i hałas na cały głos, otwierają szafki szukając się po meblach. Tak wiem. Dodatkowo hormony mnie nerwują ale chyba nie mam cierpliwości do cudzych dzieci.
Ale masz rację! Co to znaczy że wchodzą wam do sypialni albo otwierają szafki. Powiedz im że mają się bawić tylko w jednym pokoju. Ja sobie nie wyobrażam takiej sytuacji jak mówisz :)

Też bym nie pozwoliła na takie zabawy. Ja w ogóle jestem postrachem Marty koleżanki. Jak coś kombinują to ona tylko zerka czy ja widzę i czy się odezwę .

reklama
Do góry