alita6
Fanka BB :)
Super wieści [emoji4]A dziś byłam na wizycie [emoji16] Usłyszałam serduszko swojego maleństwa [emoji16] Cudowna chwila [emoji16] Termin porodu wg USG 28.08 [emoji16] 12.02 mam iść na prenatalne [emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super wieści [emoji4]A dziś byłam na wizycie [emoji16] Usłyszałam serduszko swojego maleństwa [emoji16] Cudowna chwila [emoji16] Termin porodu wg USG 28.08 [emoji16] 12.02 mam iść na prenatalne [emoji16]
Dajesz nadzieję, że może i ja zobaczę serduszko jutro. <3A dziś byłam na wizycie [emoji16] Usłyszałam serduszko swojego maleństwa [emoji16] Cudowna chwila [emoji16] Termin porodu wg USG 28.08 [emoji16] 12.02 mam iść na prenatalne [emoji16]
Paulina, gratulacje [emoji4] wiedziałam, że będzie wszystko ok [emoji4]Paulinka, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze! Postaraj się myśleć pozytywnie bo takim stresem nie pomagasz ani sobie ani fasolce. Mam nadzieję, że właśnie słuchasz pozytywnych informacji od lekarza [emoji6]