Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To faktycznie duży ten twój brzdąc [emoji4] U mnie w czwartek było 10+2 i 3,5 cm do kochania[emoji3590]. Sprawdziłam nasze terminy i ty jesteś ciut za mną, chyba, że lekarz zmienił ci termin porodu. Ja mam nadal w kartę wpisany 7.08, choć podobno maluch ba świecie może pojawić się kilka dni wcześniej.Ja byłam wczoraj na wizycie, późno wróciliśmy bo potem jeszcze poszliśmy coś zjeść bo mnie mdliło z głodu i nerwów, potem zakupy.
Dziecko ma już 4cm, pięknie ruszało się na USG, machało rączkami, lekarz powiedział, że boksuje
No i z USG wynika że to 10t 6d, licząc według ostatniego USG byłby 10t 4d, a z OM jeszcze mniej więc maluch rośnie szybko! Teraz czeka mnie USG prenatalne więc będzie kolejny stres.
To mamy identyczny terminTo faktycznie duży ten twój brzdąc [emoji4] U mnie w czwartek było 10+2 i 3,5 cm do kochania[emoji3590]. Sprawdziłam nasze terminy i ty jesteś ciut za mną, chyba, że lekarz zmienił ci termin porodu. Ja mam nadal w kartę wpisany 7.08, choć podobno maluch ba świecie może pojawić się kilka dni wcześniej.
Też czekam na prenatalne, już się nawet umówiłam na 24.01 i od wczoraj mam stresa, a jeszcze trochę czekania przede mną
To faktycznie duży ten twój brzdąc [emoji4] U mnie w czwartek było 10+2 i 3,5 cm do kochania[emoji3590]. Sprawdziłam nasze terminy i ty jesteś ciut za mną, chyba, że lekarz zmienił ci termin porodu. Ja mam nadal w kartę wpisany 7.08, choć podobno maluch ba świecie może pojawić się kilka dni wcześniej.
Też czekam na prenatalne, już się nawet umówiłam na 24.01 i od wczoraj mam stresa, a jeszcze trochę czekania przede mną
Mi kazał lekarz prenatalne zrobić do 2.02, ale zaznaczył też, że najlepszy okres to między 24.01 a 28.01. Także masz chyba termin [emoji108]Wczoraj nie wspominał o terminie porodu. Z OM wychodzi na 9.08 ale z USG szybciej i to by się zgadzało bo wiem kiedy miałam owulację, z tym, że poprzednie USG się zgadza z owulacją, a to wczorajsze jeszcze podgania dodatkowoJa jestem umówiona na 30.01 na prenatalne i teraz się zastanawiam czy nie będzie za późno. Będę trzymać za Ciebie kciuki! A Tobie jaki tydzień i dzień wypada podczas prenatalnych?