Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wydaje mi się, że to też nie wpłynie jakoś specjalnie na ciążę.Wcześniej pisałyście o zabobonach z hybrydami i farbowaniem włosów w ciąży, a jak z keratynowym prostowaniem? Powtarzam ten zabieg co jakiś czas i teraz w lutym powinnam znów zrobić, ale nie mam pojecia czy to będzie aby na pewno bezpieczne. :/ któraś z was może prostuje?
wydaje mi się, że to też nie wpłynie jakoś specjalnie na ciążę.
U nas dalej cici. Niestety. Ale od dzis ograniczam koniec z tym. Raz boli dwa mala naduzywa....a spi jtak lekko ze przegiecie chyba jakis czujnik ma.... niestety musimy sie ogarniac bo do sierpnia szybko zleci a jak wszystkiego nie poogarniamy to bedzie wariatkowo u nas na chaciemoj juz zasypia bez cici i spi lepiej niz spal wiec licze, ze uda nam sie go zostawac na noc w swoim pokoju, tak wiem, marzenia .....
Martoosia na ktora wizyta??? Trzymamy kciuki i dawaj znac jak tylko znajdziesz chwile. Jestem przekonana ze wszystko ok tylko mnie zastanawia co lekarz powie...
Wcześniej pisałyście o zabobonach z hybrydami i farbowaniem włosów w ciąży, a jak z keratynowym prostowaniem? Powtarzam ten zabieg co jakiś czas i teraz w lutym powinnam znów zrobić, ale nie mam pojecia czy to będzie aby na pewno bezpieczne. :/ któraś z was może prostuje?