paulina1994
Fanka BB :)
Czemu się czujesz podle ? Co tam wszwmałaś przyznaj się hihiNie ma umiaru,,,, oj nie ma ;( ja sie teraz czuje podle:/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czemu się czujesz podle ? Co tam wszwmałaś przyznaj się hihiNie ma umiaru,,,, oj nie ma ;( ja sie teraz czuje podle:/
A ja umieramAle ja się usprawiedliwiam teraz jem ananaska![]()
Burgera ogromnego.... wiedzialam, ze nie wejdzie tak jak powinjen, ale przeszedl samego siebie. Nie dosc ze mi ciezko , to mam zgage i do tego ze 3 razy juz go zwymiotowalamCzemu się czujesz podle ? Co tam wszwmałaś przyznaj się hihi![]()
Wizytę mam 06.02. Wzięłam no spe bo mnie jednak dość mocno klulo. Ja nie mam żółtego śluzu.Uuuuuu :/ kiedy masz wizytę ja jak nie zapomnę to na wszelki wypadek zapytam lekarza co to bo w sumie jeszcze ten żółty śluz może to jakaś infekcja
Ja ci powiem, że wszystko mi przeszło i nawet rano jest w miarę okBurgera ogromnego.... wiedzialam, ze nie wejdzie tak jak powinjen, ale przeszedl samego siebie. Nie dosc ze mi ciezko , to mam zgage i do tego ze 3 razy juz go zwymiotowalam![]()
Jak rano? Przeciez wieczor jest?Ja ci powiem, że wszystko mi przeszło i nawet rano jest w miarę ok![]()
Kurcze nie no to ja tak aż nie miałam naszczescie z tym, że ja biorę dość dużo progesteronu bo 3x1 duphastonu i 2x2 luteina podjęzykowa, 1 raz magnez maglekMarzycielka, mnie te, ostatnio kuło. Polozylam sie, i dalam nogi troche wyzej. Po ok 30 min przeszło.
Ale 2 dni temu, obudzil mnie straszny sen( tez macie je tak okropnie realistyczne?) Jak sie obudzilam to strasznie przezywalam jeszcze to co bylo w tym snie. Cos okropnego. No i czulam tak okropne napiecie w dole brzucha, wiec zaczelam sie nakrecac ze cos zlego sie dzieje, plus uczucie pozostalo mi jeszcze ze snu. Dramat. Ale wzielam 3 magnezy wsadzilam nadprogramowa luteine i jakos udalo mi sie usnac.