Genadia
Fanka BB :)
@martoosia04 gratulacje!
U mnie dziś mega mdłości, już dawno tak mocnych nie miałam. I każdy zapach mnie wykańcza.
U mnie dziś mega mdłości, już dawno tak mocnych nie miałam. I każdy zapach mnie wykańcza.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zobacz załącznik 936473
Nasze 2 cm człowieka [emoji177] serce jak dzwon. Misiek 8+5 wg usg wiec goni bo wg OM powinno byc dzis 9+0wszystko ok. Zapisywać sie na prenatalne.
W ogóle oglądałam taki serial na netflixie o babkach w ciąży i prawie wszystkie korzystały ze znieczulenia w czasie porodu i tak było widać fragmenty jak już miały bóle po tym znieczuleniu i że tak to spokojnie znosiły. I się zastanawiam czy u nas w Polsce też to jest dostępnewiem że są te zastrzyki w kręgosłup ale jakoś nikt mi tego nie proponował wcześniej A jak sobie przypominam poród to bym teraz chętnie skorzystala
tylko się ze mnie nie śmiejcie że takie myśli mi po głowie chodzą
![]()
Ja zamierzam pracować do końca maja, potem 2 tygodnie na wczasy i L4 po wyjezdzieHej dziewczyny. Jak pójdę na L4 to będę z Wami na bieżąco.
Przeczytałam smutne wieściaż nie wiem co powiedzieć
@Luxuorius, @Mamamonia88 bardzo mi przykro
to takie nie fair.
Mam pytanie do pracujących jeszcze. Do kiedy planujecie pracować?
Zasiłek chorobowy to średnia z 12 ostatnich miesięcy. Jednak ZUS może wybrać inny okres jeśli w ciągu ostatnich 3 mscy było jakieś zwolnienie lub opieka na dziecko. Mi zależy by policzono mi premię z grudnia oraz trzynastkę więc pilnuję by nie iść na żadne zwolnienie do końca lutego (ostatnie zwolnienie w listopadzie). Potem może już pójdę na długie l4.
Kiedy macie prenatalne? Ja mam 7 lutego u dr. Ałaszewskiego w Łodzi, podobno genialny, na znanym lekarzu super opinie.