Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miałaś po prostu drożne lub ewentualnie jakieś małe zrostyWspółczuję... Ja czułam, że miałam badanie do wieczora, następnego dnia już było ok, ale tak jak pisałam, żaden ból, tylko takie dziwne uczucie, że coś w ciebie wpompowali i dalej zalega
Raczej chłopak. Ja już od jakiegoś czasu mówię do brzucha Igorek, bo jakoś lepiej mi się robi, przy moich ciążowych dolegliwościach, jak mówię po imieniu [emoji14] (chociaż dolegliwości prawie żadnych). Mężowi się za to imię nie podoba, ale innych propozycji nie ma, więc pewnie tak zostanie... Forsuję, jak mogę i szukam poparcia u całej rodzinki, że imię ok. Chociaż wcześniej umowa była taka, że on wybiera dla córeczki, a ja dla syna.Spina i co tam, lekarz powiedzial, ze na jego chlopak??? Jakis pomysl na imie jest? Gratuluje. A wiekiem sie nie przejmuj i nie denerwuj tymi badaniami wszystko bedzie super. 37 To wcale nie duzo wrecz w sam raz. Topika rozumiem, ze 86 jestes???
Jeszcze nie. Poczekam aż ciąża będzie bardziej zaawansowana. Powodzenia na wizytach dzisiaj i zaciskam kciukiJa pierdziele Marzycielko81. Naprawde straszne jest to co piszesz.... po prostu szok. Gratuluje ze mimo to zdecydowalas sie na kolejna ciaze. Rozumiem, ze tym razemchcesz cc??? Rozmawialas juz o tym ze swoim lekarzem???