reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Słuchaj miałam tak samo w pierwszej ciąży i w efekcie testu pappa nie robiłam bo bym musialala dodatkowo zapłacić 150zl więc zrobiłam tylko usg prenatalne z którego wszystko wyszło dobrze. W 20tc na drugich prenatalnych wyszło że mam niewydolne lozysko a mogłam to wiedziec już w 12tc z testu pappa właśnie (wykrywa on wady lozyska). Ciąża skonczyla się tragicznie. Tak czy siak wiedząc to wcześniej nie mogłabym synowi w żaden sposób pomóc bo to było nie do wyleczenia:(((. Przy drugiej ciąży i obecnej robię już wszystkie możliwe badania
To jest wpis który mnie przekonuje. Dobrze że jednak się zapisalam

Gratuluję udanych wizyt dziewczyny!
Trzymajcie za mnie kciuki wieczorem :)

A co do zamkniętego, żeby go zrobić potrzebujemy listu nickow osób które będą mogły z kiego korzystać, więc proponuję żeby osoby chętne na zamknięty wpisały się na listę terminów i tak będzie nam najłatwiej chyba ogarnąć temat, @martoosia04 co Ty na to? Bo pewnie w kwestii tworzenia zamkniętych masz jakieś doświadczenie już :)

paulina1994 cieszę się że wszystko z dzidzia jest dobrze :) a w którym tygodniu zaczęły się wam mdłości/wymioty i jak długo trwały? :)
Ja nie pamiętam od którego tygodnia mam mdłości i wymioty ale jestem w 12+3 tygodniu i nadal mnie wszystko meczy. Już mniej ale jednak. Ale mam nadzieję że to już końcówka. Choć w poprzedniej ciazy meczylam się jakos to 20 tygodnia [emoji852]

A co do zamkniętego, żeby go zrobić potrzebujemy listu nickow osób które będą mogły z kiego korzystać, więc proponuję żeby osoby chętne na zamknięty wpisały się na listę terminów i tak będzie nam najłatwiej chyba ogarnąć temat, @martoosia04 co Ty na to? Bo pewnie w kwestii tworzenia zamkniętych masz jakieś doświadczenie już :)
Trzymam kciuki będzie napewno ok [emoji106]
ja już też jestem za forum zamknietym

Mysle ze to dobry pomysł na prywatne :)

Już po. Przezierność karku 1,7. Wszystko w porządku. Serduszko 168 uderzeń na minutę. 56mm długości.
Niestety dalej jest ta przegroda, prenatalne dużo mi nie powiedziały... Jest, nie wiadomo skąd, trzeba obserwować.
No ale najważniejsze, że rośnie. :)

reklama
Mam chwilę żeby się odezwać :) dr stwierdził, że wszystko w porządku :) przyziernosc 1,2; kość nosowa widoczna, przepływy w porządku, serce bije, dużo tych rzeczy mi wymieniał, ale z tego stresu nie pamiętam, maluch ma 5,26 cm :) niestety nie było widać kto tam mieszka więc pozostaje nam czekać :)

Kochana masz piękne zdjęcie nuba - jak na moje to raczej chłopiec, ale wrzuć foto na grupe z nubami na fb.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry