Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ParacetamolDziewczyny co można brać na ból głowy w ciąży? Zaraz mi baniak pęknie![]()
Apap można.Dziewczyny co można brać na ból głowy w ciąży? Zaraz mi baniak pęknie![]()
Czy ten świat stanął na głowie?! My wczoraj byliśmy u najmłodszej kuzynki męża na 18. Ja dałam jej prezent o wartości 200 zł. Domyślam się że wolałaby kasę. Jej rodzice zrobili w sali weselnej z menu weselnym, orkiestra, fotograf i kamerzysta. To musiało na prawdę dużo kosztować. Gdyby zrobili w domu, dałabym jej to samo. Dlaczego to ja miałabym ponosić koszt imprezy z rozmachem?To ile ja mam dać na 18? Też 1000 zł? [emoji848][emoji33]
Też uważam, że to jest przegięcieCzy ten świat stanął na głowie?! My wczoraj byliśmy u najmłodszej kuzynki męża na 18. Ja dałam jej prezent o wartości 200 zł. Domyślam się że wolałaby kasę. Jej rodzice zrobili w sali weselnej z menu weselnym, orkiestra, fotograf i kamerzysta. To musiało na prawdę dużo kosztować. Gdyby zrobili w domu, dałabym jej to samo. Dlaczego to ja miałabym ponosić koszt imprezy z rozmachem?
1000 zł na komunię to uważam strasznie dużo. Ile to będzie za parę lat? Samochód? Sorry dziewczyny, nie chce nikogo urazić ale ta spirala zastaw się, a postaw się nie dąży do niczego dobrego :-/
Nie wiem kochana czy mnie dopisałas do listy czy nie, ale gdybym mogła prosićTeż mam problem ze snem. Ale głownie ze wzgl na katar.