Kara88
Fanka BB :)
Trzymamy kciukiSuper dziewczyny, że u Was wszystko w porządku po prenatalnych!
Ja nadal czekam. Jest ok godziny opóźnienia.. Wykituje tu! [emoji33]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymamy kciukiSuper dziewczyny, że u Was wszystko w porządku po prenatalnych!
O to dobrze. W domu lepiej, ale leż faktycznie kochana! [emoji3516]Wracamy do domui leżymy do końca przyszłego tygodnia, oprócz tego leki rozkurczowe. W piątek kontrola.
Jeju ale ci dobrze że już poJa mam jutro i jak pomyśle to jednak jakies obawy są czy dobrze tam wyjdzie
A powiedzcie mi do mamusiek które już miały prenatalne one są w 3 d?
Oj współczuję takiego czekania! Mocne kciuki!Super dziewczyny, że u Was wszystko w porządku po prenatalnych!
O dobrze Cię rozumiem, ja się bardzo stresowałam w nocy spać nie mogłam...Trzymam kciuki za jutro! Te wszystkie pomiary miałam w 2D ale chcieliśmy, żeby nagrali nam fimik więc przęłączyła kilka razy na 3DJeju ale ci dobrze że już poJa mam jutro i jak pomyśle to jednak jakies obawy są czy dobrze tam wyjdzie
Super wieści! Odpoczywaj w domku!Wracamy do domui leżymy do końca przyszłego tygodnia, oprócz tego leki rozkurczowe. W piątek kontrola.
Trzymam kciuki za jutro, będzie dobrze!Mnie to dziś łapie stres, jutro mam wizytę u lekarza wkońcu i boję się że coś będzie nie tak. Mąż akurat jutro ma urodziny i chyba się martwię żeby nie zepsuć mu tego dnia.
Alexa to się pochwal, mi tylko pokazał 4D na monitorze, ale zdjęcia tylko 2D dostałam.Mierzył dzieciątko w zwykłym obrazie, ale pokazał mi również w 4D i takie zdjęcie 4D dostałam po wizycie![]()
Ale się u śmiała hihi członki glicerynowe wymiatają!@paulina1994, @kustronka dziewczyny na prawdę myślcie już o swoich malenstwach by dla nich wypoczywac jeżeli nie chcecie wracać do obecnej pracy. Ja wczoraj popracowalam trochę fizycznie i tak mnie strasznie macica kuła, że aż się przestraszyłam. Podziwiam Was że dajecie radę tak długo
@Kara88 faktycznie spróbuj członków glicerynowych, nie ingerują w organizm, a zawsze coś tam zejdzie
@Kattrina A ja witam po niespaniu od 2 do 6. I dlaczego, nie mam pojecia. W poprzedniej ciazy nie miałam takiego problemu, a teraz otworzę oczy i koniec
Lekarzowi do zbadania dziecka potrzebne jest 2dJeju ale ci dobrze że już poJa mam jutro i jak pomyśle to jednak jakies obawy są czy dobrze tam wyjdzie
Ja ciagle na to liczę [emoji5][emoji5][emoji5] z moja poprzednia miałam tak piękne zdjęcie ze sama widziałam płećDziewczyny gratuluję zdrowych Maluszków [emoji173]
Myślałam, ze tylko ja się nie dowiedziałam płci na prenatalnych, ale widzę, ze jest tak raczej, ze nie widać albo za wcześnie w porównaniu do ilości dziewczyny, które już wiedzą kto siedzi w brzuszku![]()