easygoing
Zaciekawiona BB
żurawinę, wit c i probiotyki, możesz też naturalnie się wspomagaćDziewczyny co na pęcherz można brać w pierwszym trymestrze nic a w 2 ciagle coś mam z pęcherzem już brałam antybiotyk ale znowu ehh
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
żurawinę, wit c i probiotyki, możesz też naturalnie się wspomagaćDziewczyny co na pęcherz można brać w pierwszym trymestrze nic a w 2 ciagle coś mam z pęcherzem już brałam antybiotyk ale znowu ehh
Dziewczyny co na pęcherz można brać w pierwszym trymestrze nic a w 2 ciagle coś mam z pęcherzem już brałam antybiotyk ale znowu ehh
Ja brałam Urosept za zgodą lekarza 3x2 przez prawie 4 tygDziewczyny co na pęcherz można brać w pierwszym trymestrze nic a w 2 ciagle coś mam z pęcherzem już brałam antybiotyk ale znowu ehh
Gratulacje!Ja mieszkam na wsi pod Warszawąbyłam dziś na usg, tak sobie poszłam bo już nie mogłam wytrzymać
Dzidzia ma się wspaniale... Wygląda na zupełnie zdrową i... "uwidoczniono żeńskie narządy płciowe"! Ryczę jak bóbr. Wymarzyłam córcię i jest!
![]()
Ja mieszkam na wsi pod Warszawąbyłam dziś na usg, tak sobie poszłam bo już nie mogłam wytrzymać
Dzidzia ma się wspaniale... Wygląda na zupełnie zdrową i... "uwidoczniono żeńskie narządy płciowe"! Ryczę jak bóbr. Wymarzyłam córcię i jest!
![]()
Nooo, są trochę creepyCzy tylko mnie przerażają te zdjęcia 3D?
Gratulacje! Wiem doskonale, co czujesz, bo ja tak samo marzyłam o synu i jak się dowiedziałam, że będzie syn, to od tamtego czasu jestem najszczęśliwsza na świecie![]()
![]()
![]()
Znacie może jakieś rzeczowo napisane książki czy artykuły na temat zajmowania się maleństwem? Jakich dolegliwości można się spodziewać i jak sobie z nimi radzić. Taki powiedzmy poradnik. Mam teraz dużo czasu i chętnie zapoznam się z taką wiedzą![]()