Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chowasz do torebki, generalnie to jak jesteś sama to Ci wrzuca na salę, jak nie to mąż zawozi na salę poporodowąEj, mam głupie pytanie. Jak jedziemy do szpitala i już jest ten moment, że trzeba iść rodzic, to co robicie ze swoimi rzeczami? Chodzi o te ważniejsze, typu portfel, czy telefon? [emoji16]
Ej, mam głupie pytanie. Jak jedziemy do szpitala i już jest ten moment, że trzeba iść rodzic, to co robicie ze swoimi rzeczami? Chodzi o te ważniejsze, typu portfel, czy telefon? [emoji16]
Może weźmiecie mnie za waratkę, ale ja zawsze pilnuje swoich rzeczy. [emoji23] No to najwyżej będzie w torbie, albo w torebce. W sumie nie wiem nawet, czy będę brać małą torebkę, czy tylko torbę dużą.
Co do wyprawki to myślę że w maju będzie dobry czas, tak do 30 tygodnia. Później w fazie "wieloryba" trudno będzie chodzić po sklepachTeż mam bzika na tym punkcie, ale tak daleko myślami nie wybiegłam, na razie nigdzie się nie wybieramNie myślałam jeszcze o takich szczegółach
Póki co zastanawiam się, kiedy się wziąć za urządzanie pokoju dziecka, kiedy kupić wozek, kiedy wyprawkę... Na razie mi się wydaje, że mam jeszcze czas![]()
Raz na pierwszej wizycie na której sprawdzała czy jest pęcherzyk ciążowy. W wykazie badań na poszczególne etapy mam wpisane żeby wykonać cytologię jeżeli nie była wykonywana wcześniej. Więc raczej tylko raz.Dziewczyny ile razy będąc w ciąży ginekolog robił Wam cytologię? I w ogóle jak często powinno robić się to badanie w ciąży?
Dziewczyny ile razy będąc w ciąży ginekolog robił Wam cytologię? I w ogóle jak często powinno robić się to badanie w ciąży?