Sundvik? Czy malm? A może jeszcze coś innego?Ja kupiłam komodę z przewijakiem z ikei, a na to kupię taką podkładkę z gąbki na allegro, którą można położyć czy to na łóżeczko czy na szafke czy gdziekolwiek
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sundvik? Czy malm? A może jeszcze coś innego?Ja kupiłam komodę z przewijakiem z ikei, a na to kupię taką podkładkę z gąbki na allegro, którą można położyć czy to na łóżeczko czy na szafke czy gdziekolwiek
Ja kupuję przewijak nakładany na łóżeczkoW kwestii zakupów jeszcze....
Kupujecie wanienkę 80 czy 100 cm ?
Przewijak - myślicie że lepsza będzie komoda z przewijakiem czy przewijak nakładany osobno, który można położyć równie dobrze na swoje łóżko i tam przewinąć?![]()
Ja też mam takiJa kupuję przewijak nakładany na łóżeczko![]()
Tak, doktor bada na fotelu za każdym razem, a położna wcześniej odsłuchuje tętno mojej malutkiej. A do kogo chodzisz?Ja też korzystam z Medicover :-) i te o których wspominasz to są takie z dokładną diagnostyką, ale poza tym chyba podczas każdej wizyty kładziesz się na fotel i tam ginekolog patrzy czy wszystko wygląda ok, sprawdza bicie serduszka?
Bo u mnie za każdym razem tak jest i jeszcze sprawdza mi Pani Dr zawsze czy nie mam rozwarcia
Bo raz jej sie zdarzyło, że w ok 20 tygodniu zajrzała do pacjentki, a tam bezobjawowe pełne rozwarcie![]()
Sundvik ale jeszcze niezłożonySundvik? Czy malm? A może jeszcze coś innego?Sama nad tymi 2 się zastanawiam...

Ja do Dr Papińskiej-Stachowiak, jest super :-)Ja też mam taki![]()
Tak, doktor bada na fotelu za każdym razem, a położna wcześniej odsłuchuje tętno mojej malutkiej. A do kogo chodzisz?ja do dr Wiczyńskiej-Zając i jestem bardzo zadowolona.
Generalnie mają dobrych lekarzy. Lubię, że zawsze można napisać do lekarza i jest ten kontakt. No i doktor przyjmuje nawet bez zapisu jak coś się dzieje. Położne też miłe, zawsze można podejść na odsłuch tętna jak coś niepokoi.Ja do Dr Papińskiej-Stachowiak, jest super :-)
Ja mam komodę 3 szufladowa malm i do tego kupiłam osobno sztywny przewijak. Przewijak będzie leżał na blacie szafki, ale nie przykręcony więc będę go mogła zawsze na łóżku położyć[emoji3]W kwestii zakupów jeszcze....
Kupujecie wanienkę 80 czy 100 cm ?
Przewijak - myślicie że lepsza będzie komoda z przewijakiem czy przewijak nakładany osobno, który można położyć równie dobrze na swoje łóżko i tam przewinąć?![]()
Bardzo fajnieOgarniacie już jakoś kącik/pokoik? Macie maluchy ze sobą czy w oddzielnym pokoju? U nas nie ma miejsca, więc mała będzie z nami w sypialni. Taki malutki kącik jej ogarnęliśmy. Przewijak mam nakładany na łóżeczko i kupiłam w Ikei takie wieszane pojemniki na łóżeczko, żeby powkładać tam rzeczy do przewijania.
My robimy pokój małemu, ale łóżeczko będzie stało na razie w naszej sypialniOgarniacie już jakoś kącik/pokoik? Macie maluchy ze sobą czy w oddzielnym pokoju? U nas nie ma miejsca, więc mała będzie z nami w sypialni. Taki malutki kącik jej ogarnęliśmy. Przewijak mam nakładany na łóżeczko i kupiłam w Ikei takie wieszane pojemniki na łóżeczko, żeby powkładać tam rzeczy do przewijania.