Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to pomoże, bądź spokojna. O e.coli też pisali straszne rzeczy w internecie a ja już zapomniałam. Chwila moment i też zapomnisz.Tak antybiogram był robiony i antybiotyk dobrany wg tego wyniku właśnie.
No to pomoże, bądź spokojna. O e.coli też pisali straszne rzeczy w internecie a ja już zapomniałam. Chwila moment i też zapomnisz.pamiętaj, stres też szkodzi.
A skad zamawiasz?Dziewczyny, a ile czego kupujecie ?
Wszystko po 5 sztuk tzn. 5 x pajace, body z krótkim, body z długim, polspiochy... ?
Powoli wpadam w szał zakupowy i jakoś próbuje trzymać to w ryzach, chociaż jest ciężko, tym bardziej, że dziś mi przyszły takie piękne pajacyki...![]()
Tak, ja mam rajstopy i getry. Ja mam więcej niż po 5, po 6/7 zazwyczaj. Tylko najmniejszych 56 mam po 5.A skad zamawiasz?
No ja myślę, żeby tak mieć min. po 5 sztuk wszystkiego. Na razie mam najwięcej body, bo chyba z 6 sztuk, ale rozmiary rózne, bo 56 i 62. Ze dwa pajacyki i śpiochy w roznych rozmiarach itp. Muszę to właśnie ogarnąć, zobaczyć czego mam najmniej i dokupić resztę.
Kaftanik mam chyba tylko jeden.
Nie mam żadnych rajstopków ani getrów itp. Kupujecie też takie rzeczy? Chyba też trzeba mieć.
Rzekomo dla nowodka, czyli 56 rozmiar zawsze długi rękaw. Gdzieś czytałam. Ja krótki rękaw mam dopiero od rozmiaru 68.Dziewczyny, a ile czego kupujecie ?
Wszystko po 5 sztuk tzn. 5 x pajace, body z krótkim, body z długim, polspiochy... ?
Powoli wpadam w szał zakupowy i jakoś próbuje trzymać to w ryzach, chociaż jest ciężko, tym bardziej, że dziś mi przyszły takie piękne pajacyki...![]()
Zamówiłam ze Smyka - jakościowo jestem bardzo zadowolonaA skad zamawiasz?
No ja myślę, żeby tak mieć min. po 5 sztuk wszystkiego. Na razie mam najwięcej body, bo chyba z 6 sztuk, ale rozmiary rózne, bo 56 i 62. Ze dwa pajacyki i śpiochy w roznych rozmiarach itp. Muszę to właśnie ogarnąć, zobaczyć czego mam najmniej i dokupić resztę.
Kaftanik mam chyba tylko jeden.
Nie mam żadnych rajstopków ani getrów itp. Kupujecie też takie rzeczy? Chyba też trzeba mieć.