martoosia04
Fanka BB :)
Gdyby któraś cos interesowalo.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie, raczej niewielki odsetek dzieci rodzi się mając 50 cm. Pozatym między 50 a 56 w ubrankach jest niewielka różnica, tak jak między 56 a 62. Spodziewam się dużych upałów, jak to na początku sierpnia więc myślę, że nie będziemy jej jakoś bardzo ubieraćA kupujecie też rozmiar 50?
A ja mam nadzieję, że w tym roku nie będzie upałów, bo ich nie znoszę...Nie, raczej niewielki odsetek dzieci rodzi się mając 50 cm. Pozatym między 50 a 56 w ubrankach jest niewielka różnica, tak jak między 56 a 62. Spodziewam się dużych upałów, jak to na początku sierpnia więc myślę, że nie będziemy jej jakoś bardzo ubierać![]()
Myślę, że to nie ma większego znaczenia, bo naprawdę jak przykładam sobie różne rozmiary to ta różnica jest tak niewielka, że jak będzie ciut za duże to bez znaczeniaA ja mam nadzieję, że w tym roku nie będzie upałów, bo ich nie znoszę...
Co do rozmiarów to właśnie jak rozmawiam ze znajomymi dziewczynami, które mają dzieci to mówią, że używały na pocxątku właśnie 50-tek.
To już sama nie wiem.
Ja to czasem przed wizyta mam nawet koszmary tez się zawsze obawiamStresuję się przed jutrzejszą wizytą... Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było dobrze.