reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

Co dokładnie powiedział lekarz?

Ciaza zatrzymana, nie krwawie, nic nie boli beta już stanęła w miejscu, wezwał do gabinetu pogotowie jestem w szpitalu już ośmiu lekarzy potwierdziło diagnozę,pytalam o przyczynę od każdego uslyszalam albo że nie na czasem tak bywa albo 'siła natury' :( rano zabieg czekam właśnie na psychologa...... :( :( :(

reklama
Ciaza zatrzymana, nie krwawie, nic nie boli beta już stanęła w miejscu, wezwał do gabinetu pogotowie jestem w szpitalu już ośmiu lekarzy potwierdziło diagnozę,pytalam o przyczynę od każdego uslyszalam albo że nie na czasem tak bywa albo 'siła natury' :( rano zabieg czekam właśnie na psychologa...... :( :( :(
Przykro mi, szczerzę współczuję i jestem z Tobą myślami

Ja niestety nie mam dobrych wiadomości po wizycie:( :( :( nigdy w życiu nie byłam tak załamana chyba nie mogę przestać płakać

Dbajcie o siebie dziewczyny i życzę wam wszystkiego dobrego... Dziecko to największe szczescie na świecie..

A co ci lekarz powiedział?? Może nie jest tak źle co??

Tak mi przykro [emoji852][emoji852][emoji22] trzymaj się!!! I pamiętaj jeszcze możesz nie jeden raz zostać mama!!!

Ja niestety nie mam dobrych wiadomości po wizycie:( :( :( nigdy w życiu nie byłam tak załamana chyba nie mogę przestać płakać

Dbajcie o siebie dziewczyny i życzę wam wszystkiego dobrego... Dziecko to największe szczescie na świecie..
Trzymaj się! Strasznie nam wszystkim przykro :(:(:( Jesteśmy z Tobą myślami i przytulamy mocno.

Trzymaj się :( rok temu 22 grudnia przechodziłam to samo, ciąża się zatrzymała dlatego tak bardzo boje się teraz tej najbliższej wizyty bo nie wiem co mnie czeka :( jak będziesz chciała porozmawiać pisz prywatna jak będziesz miała jakieś pytania wiem jak ciężko jest być samemu w takim okresie :(

Bardzo mi przykro [emoji17]

reklama
Właśnie pierwszy raz się zalogowałam, żeby się przywitać.. a tu takie smutne wieści.
Straciłam pierwszą ciążę bardzo podobnie. Tego nie da się zapomnieć ale potem było już tylko lepiej.
Mam 35l. i troje dzieci. To moja 5 ciąża. Pisalyscie o różnicy wieku, u nas jest rok i 4mies, potem półtora roku. Teraz będzie rok i 9. Tak marzyłam i planowałam, za zgodą lekarza bo musiałam mieć cc. No poza obecną ciążą, jeszcze nie pytałam gina o zgodę i trochę się martwię...
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę nam wszystkim spokojnych 8mies i szczęśliwych rozwiązań

Do góry