paulina1994
Fanka BB :)
Czyli trzeba z tym żyćTaaak, niestety.. W pierwszej ciąży to samo było. Irytujące..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli trzeba z tym żyćTaaak, niestety.. W pierwszej ciąży to samo było. Irytujące..
Gratulacje [emoji7]Odebrałam wyniki Nifty. Są prawidłowepod sercem noszę: chłopaka!
Ja myślałam że śluz leci tylko przez kilka pierwszych tygodni jak się tworzy ten czopJa jestem w 13 i nadal to trwa :/ chyba trochę mniej niż wcześniej ale bez fajerwerków
A pijesz dużo wody? Ja mam ogromny problem jak mało pije chociaż przed ciąża tak nie miałam.Dużo wody, sok jabłkowy też mi pomaga, albo mleko z płatkami, owsianka i kawa z mlekiem.Dziewczyny...a ja troche z innej beczki...można w ciąży(10tc) zrobić sobie lewatywę?
Uprzedzam śliwki, otręby itp nic nie pomagacała lewa strona brzucha mnie boli
.... A na działanie syropu(jutro kupię) trzeba trochę poczekać....a ja się boję że jak usiądę i zacznę dusić to coś dzidzi się stanie
już chciałam dzisiaj na IP jechać, ale jak usiadłam na wucecie to już widziałam o co kaman ...