martoosia04
Fanka BB :)
Moje dzieci czapki dopiero zaczęły nosić na jesień [emoji23][emoji23][emoji23] (rodzine jedno wiosna, drugie latem i teraz młoda pewnie tez czapeczkę założy dopiero jak sie ochłodzi na dworze)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Myślę, ze to sprawa bardzo indywidualna. Moja lubi ciepełko. Jak jest taki skwar to cienki kapelusz zakładamy, ale zawsze musi mieć długi rękaw, zakryte nogi i stopy, bo robi się zimna i zaczyna kwękać.
Do ginekologa należy się udać 6 tygodni po porodzie, czyli po oficjalnym zakończeniu połoguSłuchajcie czy już byłyście u lekarza na jakiejś kontroli po porodzie czy czekacie do końca połogu?
Ja mam tak samo wpisane i też się umówiłam w okolicy 6 tyg po porodzie.Do ginekologa należy się udać 6 tygodni po porodzie, czyli po oficjalnym zakończeniu połoguTak mi mówiła moja ginekolog, tak mam w zaleceniach w wypisie ze szpitala i tak też się na wizytę umówiłam
![]()